Ο Μπαλταζάρ το παλεύει ανεπιτυχώς

Ο προπονητής μας επιχείρησε να παρηγορήσει εαυτόν και αλλήλους λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής του απολογήθηκε για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Αστάνα. Κατά τα άλλα είπε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για το αν και για πόσο θα πορευτούν μαζί.

«Όπως είχα προβλέψει, περίμενα ένα δυνατό ξεκίνημα από την Αστάνα αλλά και στην συνέχεια ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Η Αστάνα απλά έπαιζε αμυντικά για να διατηρήσει το σκορ. Στο ημίχρονο ο διαιτητής είχε το θάρρος να πει ότι έκανε λάθος και απολογήθηκε για το πέναλτι που καταλόγισε. Ήταν μια εντελώς λάθος απόφαση που στοίχισε και μας άφησε εκτός. Δεν πιστεύω στην προπόνηση των πέναλτι. Είχαμε μια κακή μέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι χάσαμε λόγω της κακής απόφασης του διαιτητή».

Για το διαιτητή και το γεγονός πως απολογήθηκε: «Απολογήθηκε για το πέναλτι που έδωσε και μου το είπε πρόσωπο με πρόσωπο στα αποδυτήρια πριν βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Αν νιώθει ότι κινδυνεύει η θέση του: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Η έννοια μου είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Θέλουμε να βρούμε το καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ και αυτό θα ψάξουμε»

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ μένει εκτός Ευρώπης μετά από πέντε χρόνια: «Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει. Είναι μια δύσκολη στιγμή γιατί είχαμε τις προσδοκίες μας. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τους παίκτες συντετριμμένοι. Κάναμε τις ευκαιρίες μας, αλλά αυτό που έκρινε ότι δεν σκοράραμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου αλλά κάποτε μισώ το άθλημα γιατί είναι άδικο. Πρέπει να αντιδράσουμε όμως γιατί ξεκινά πολύ σύντομα».

Για το άγχος της ομάδας που βγήκε σε όλους τους αγώνες: «Όσο και αν προετοιμάζουμε τους παίκτες, όταν μπεις στο παιχνίδι, το περιβάλλον παίζει το ρόλο. Όσο και να προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι είναι δύσκολο. Δεχθήκαμε ένα τέρμα που είναι άδικο, όμως πιεστήκαμε τα πρώτα 20λεπτά. Θέλω να τονίσω την ποιότητα και δείξαμε προσωπικότητα, υπερισχύσαμε της Αστάνα τακτικά στην συνέχεια αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά η Αστάνα ήθελε να κρατήσει απλά το σκορ».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Πιστεύω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντήσω. Θέλω πρώτα να αναλύσω τι έγινε και να δούμε μπροστά».

Ο διαιτητής μου απολογήθηκε αλλά οι δηλώσεις κερδίζουν νόμπελ όχι παιχνίδια. Ήταν μια κακή απόφαση. Τα πέναλτι είναι κάτι σαν λαχείο”

“Η απολογία ήταν για το πέναλτι που έδωσε στην Αστάνα”

Για το πως θα διαχειριστεί τον αποκλεισμό: “Είναι δύσκολη στιγμή. Οι παίκτες μου είναι συντετριμμένοι στα αποδυτήρια. Κάναμε τις ευκαιρίες μας σ΄ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί το πρωτάθλημα ξεκινά”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!