Ο ΑΠΟΕΛ σκορπά φόβο

Ο Κρίστιανσεν το είπε συγκαλυμμένα μπορούσε αλλά δεν μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει τη λέξη κλειδί που δεν είναι άλλη από το φόβο. Η ΑΕΚ σύμφωνα και με τον προπονητή της φοβήθηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά σε κανένα σημείο του ντέρμπι κορυφής. Αυτό έγινε γιατί βρήκε απέναντι της μια πιο έτοιμη, πιο ποιοτική και πιο αποφασισμένη ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ του Κετσπάγια πάτησε γκάζι μετά την ήττα από τη Δόξα στις αρχές Ιανουαρίου και το σερί των 12 νικών έφερε την ολική ανατροπή. Η ψυχολογία των παικτών παίζει καταλυτικό ρόλο αφού δείχνουν να ανταποκρίνονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Και από πλευράς τακτικής όμως οι παίκτες εκτέλεσαν στον μέγιστο βαθμό το έξυπνο πλάνο του Κετσπάγια με το οποίο έκανε τον Κριστίανσεν να απορεί με τους παίκτες του. Ο προπονητής της ΑΕΚ στα πολλά παραδέχτηκε και πως δεν περίμενε να δει τον ΑΠΟΕΛ να παρατάσσεται χωρίς τον Σωτήριου αλλά μέχρι να καταλάβει αν και πως μπορούσε να αντιδράσει το κακό είχε γίνει.

Το +6 είναι μεγάλη υπόθεση και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Ισχύει ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την επίσημη στέψη και είναι από εδώ και μπρος που θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και χαρακτήρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!