Μπορούμε να χάσουμε το πρωτάθλημα;

Ο Πετεβίνος ξέροντας ότι ο εφησυχασμός είναι το μεγαλύτερο μας ελάττωμα, τόνιζε από πριν τον αγώνα ότι και να κερδίσουμε δεν θα σημαίνει ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν. Δυστυχώς έχει δίκαιο και η άποψη του γίνεται ακόμα πιο βάσιμη μετά που ο Ντε Βινσέτι φρόντισε να κοπούν τα πόδια μας!

Ο καλύτερος μας παίκτης δικαιολογήθηκε αργότερα και κατά πόσο πείθει με τα όσα είπε εξαρτάται από τον καθένα που αξιολογεί τα δεδομένα. Ο Κετσπάγια μπορεί να τα παίρνει στο κρανίο όσο θέλει αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούσε να τον κάνει αλλαγή.

Η ουσία όμως είναι ότι η ομάδα καλείται να διαχειριστεί εκ νέου την απουσία του πολυτιμότερου της παίκτη, οπότε ο επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα θα είναι ο πιο κρίσιμος.

Ο Κετσπάγια πρέπει να βρει τον τρόπο να επεκτείνει το σερί νικών στις 13 χωρίς τους Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα των οποίων η παρουσία είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική. Το κίνητρο για τον Βάντερ και όσους άλλους αγωνιστούν στο συγκεκριμένο αγώνα θα είναι μεγάλο αλλά έχουμε ακόμα μέρες μπροστά μας.

Επιστρέφοντας στον αγώνα με την ΑΕΚ αυτό που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι ο επιβλητικός τρόπος με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από νικηφόρα από το ΓΣΖ. Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Κρίστιανσεν κλάταρε από το πρώτο λεπτό γιατί ο Κετσπάγια φρόντισε να την αποσυντονίσει με αριστοτεχνικό τρόπο.

Αυτή τη φορά η χρησιμοποίηση και του Αρτύματα είχε λογική και αιτία αφού η παρουσία του στην μεσαία γραμμή έκανε τον ΑΠΟΕΛ αδιαπέραστο στην άμυνα και δημιουργικό στην επίθεση.

Ο Ντε Βινσέτι ανταποκρίθηκε άψογο στο ρόλο του ως επιθετικός κορυφής αφού όχι μόνο έκανε δημιουργικά τρεξίματα εκτός περιοχής όταν αμυνόμασταν αλλά ήταν και killer όταν έπρεπε.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Σωτηρίου σκόραρε σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Είναι ακόμα πιο σημαντικό ότι είδε δίκτυα μετά που έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες που έκαναν τον Κετσπάγια να ωρύεται στο πάγκο. Ο νεαρός επιθετικός χρειαζόταν το γκολ και θα πρέπει να τον βοηθήσει να παρουσιαστεί λιγότερο νευρικός στη συνέχεια.

Το -7 του Ιανουαρίου έχει μετατραπεί σε +6 και αυτοί που το έκαναν εφικτό πρέπει να φροντίσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν μάλιστα το κάνουμε πιο σύντομα από τις τρεις προηγούμενες φορές θα έχουμε να λέμε για το απόλυτο comeback.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!