Ο ΑΠΟΕΛ βυθίζεται

Η ομάδα μας βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική και οικονομική κατάσταση και ο κορωνοιϊος αποτέλεσε το χαριστικό χτύπημα. Η νέα ήττα ήρθε φυσιολογικά αφού ο Μακάρθι παρέταξε 11αδα ανάγκης. Το γρήγορο γκολ της Καρμιώτισσας καθόρισε τον αγώνα αφού ο ΑΠΟΕΛ είχε παθητικό ρόλο και ήταν ανήμπορος να αποφύγει το μοιραίο.

Ο Πετεβίνος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα επιχείρησε να αποτυπώσει τις αντιξοότητες που υπήρξαν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ενόψει της συνέχειας. Είναι για αυτό που τα δύσκολα και ακόμα πιο τραγικά είναι μπροστά μας.

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της διοίκησης Πετρίδη:

“Για εμένα προσωπικά που γνωρίζω την περίπτωση του κάθε ποδοσφαιριστή και το τι πέρασε πρόκειται για έναν θαύμα που κατεβάσαμε ενδεκάδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να εξηγήσουμε και στην ΚΟΠ ότι αυτό το παιχνίδι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να αντεπεξέλθει όταν τα 4/5 του ρόστερ της έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Να επαναλάβω πως είχαν αρνητικοποιηθεί οι τέσσερις από τους 11 ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα στην ενδεκάδα. Πέραν από τα δύο παιδιά τα 17χρονα που ξεκινούσαν σήμερα στην ενδεκάδα και όσοι ήταν στον πάγκο ήταν όλοι με μία προπόνηση.

Δεν το λέω για να δικαιολογήσω την οποιαδήποτε ήττα, αλλά για να υπερθεματίσω την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες, που γνώριζαν την κατάσταση που είχαν να αντιμετωπίσουν, και θα τελειώσω με αυτό που είπε ο προπονητής μέσα στα αποδυτήρια στην ομάδα: Ότι είναι πάρα πολύ περήφανος για την προσπάθεια και ότι δεν έχει να αναφέρει τίποτα και σε κανένα όσο αφορά κάποια λάθη. Όχι γιατί έγιναν λάθη. Λάθη έγιναν, αλλά γιατί γνωρίζει το πως ήρθαν να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό είναι για εμάς πολύ σημαντικό

Έχουμε να δώσουμε μέσα σε 30 μέρες άλλα 9 παιχνίδια ουσιαστικά παίζουμε ανα τρεις μέρες και είναι κάτι που μας προβληματίζει, όμως δεν θα μας βοηθήσει κανένας. Μόνο ο εαυτός μας θα μας βοηθήσει, δεν περιμένουμε βοήθεια από κανένα και αυτό θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του Γενάρη”.

Υπάρχουν ενδείξεις για περαιτέρω επιστροφές από τα κρούσματα πανδημίας που είχε η ομάδα; “Τα παιδιά που ήταν στον πάγκο έχουν ακόμα τρεις προπονήσεις, τα υπόλοιπα παιδιά επίσης τρεις προπονήσεις. Για τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που είχαν κολλήσει και επιστρέφουν, αυτοί θα είναι στις δύο προπονήσεις γιατί πρέπει να αρνητικοποιηθούν μέχρι αύριο.

Ουσιαστικά δεν είναι προπονήσεις που θα κάνουν αλλά επαναδραστηριοποίηση γιατί επανέρχονται μετά από 14 μέρες αδράνειας και μετά να αρχίσουν να προπονούνται. Άρα δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα στις επιλογές.

Αυτό που πρέπει να δούμε είναι να δούμε κατά πόσο δικαιούνται οι ποδοσφαιριστές που εγγράφηκαν στον κατάλογο Β΄μετά από την Παρασκευή που είχε οριστεί το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, έτσι ώστε να υπάρχουν τουλάχιστον και κάποιες επιλογές στον πάγκο. Αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά θα παλέψουμε”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X