Τι να πει;

Περάσαμε πολλά δήλωσε ο προπονητής μας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και έχει δίκαιο. Από την άλλη όμως πολλά περνάμε από την αρχή της σεζόν. Προσπαθώντας να βρει κάτι θετικό ειπε ότι υπήρχε πνεύμα… ότι και αν σημαίνει αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι απογοητευτικό να ερχόμαστε εδώ και να χάνουμε. Καταλαβαίνω τους παίκτες γιατί έδωσαν τα πάντα όσον αφορά την προσπάθεια. Σίγουρα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από πλευράς ποιότητας αλλά περάσαμε πάρα πολλά σαν ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν μπορούσε να αποκρουστεί, ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ για τον αντίπαλο. Βρεθήκαμε πίσω από το ξεκίνημα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με την ομάδα που έπρεπε να κατεβάσουμε και με τα παιδιά να επιστρέφουν από COVID, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και κράτησε το μηδέν πίσω».

Θέση
«
Φυσικά η θέση με ανησυχεί όπως και όλους στην ομάδα. Δουλεύουμε για να ξεφύγουμε από αυτή τη θέση. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα προσπάθησαν, όπως ο μικρός ο Κοκκινόφτας. Υπήρχε πνεύμα στην ομάδα».

Ενίσχυση
«Θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα το ανακοινώσει η ομάδα. Πάντα υπάρχει φημολογία αλλά όταν στεγνώσει το μελάνι από κάποιες υπογραφές, θα ανακοινωθούν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X