Ο Δώνης είδε όλα όσα έπρεπε

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά συνειδητοποιημένος για τα όσα πρέπει να γίνουν για να μην αποκλειστούμε παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής μας. Ο Δώνης δεν δίστασε να σχολιάσει την κακή μεσοαμυντική λειτουργία η οποία έδωσε την ευκαιρία στη Σλάβια να φτάσει κοντά στο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα λειτουργήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να παίξουμε για να σκοράρουμε εκεί”.

Αν έχει σκεφτεί πως θα παίξει στην Τσεχία: “Όχι, πρέπει να ηρεμήσω πρώτα γιατί το πρώτο βράδυ είναι πάντα η ένταση του αγώνα. Για μένα είναι σημαντικό ότι επανέρχονται κάποιοι παίκτες σε καλύτερο ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι ο Εφραίμ πήρε χρόνο ώστε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Είχαμε τον Μπερτόλιο τραυματία έκανε μόνο 2-3 προπονήσεις, και αυτός θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ώστε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια και να σκοράρουμε εκεί”.

Για το ότι ο αντίπαλος έβγαλε ποιότητα: “Κοιτάξτε, είναι μια ομάδα ποιοτική αλλά δεν θα έλεγα πως οργανωμένα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν μια ομάδα μετά το 60 καταφεύγει στις μεγάλες πάσες αυτό δεν δείχνει ποιότητα, αν και υπάρχει και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι επειδή έχουν δυνατά κορμιά πάνε στην δύναμη. Εμείς με το που βάλαμε το Νούνο μπροστά στα δυο στόπερ θεωρώ πως το λύσαμε το πρόβλημα και ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα τα δικά μας λάθη και όχι ο αντίπαλος”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X