Ο ετήσιος ανέφικτος στόχος

Τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια ένας από τους βασικότερους στόχους ήταν η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα. Για να το πούμε πιο απλά η διοίκηση και οι κατά καιρούς υπάλληλοι που ήταν επίσης αρμόδιοι για τις μεταγραφές προσπάθησαν να φέρουν στον ΑΠΟΕΛ τον αντί Μοράις.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι γνωστό. Η παταγώδης αποτυχία δημιούργησε μια εξάρτηση στον Πορτογάλο ο οποίος συνέχισε να αγωνίζεται ασταμάτητα.

Μέσα από τα συνεχόμενα λεπτά συμμετοχής ήρθε η φθορά έστω και αν ο Πορτογάλος θολώνει μόνο και στη σκέψη να μείνει στον πάγκο.

Το φετινό καλοκαίρι και πάλι ο στόχος είναι να έρθει στην ομάδα ένα αμυντικό χαφ που θα πάρει θέση βασικού. Η διοίκηση έχει δείξει ποικιλοτρόπως ότι προτιμά όχι απλά περιθωριοποιήσει του Μοράις αλλά και αποχώρηση του.

Το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον αρχηγό δεν αφήνει περιθώρια για θετική κατάληξη αλλά στο τέλος της ημέρας η ουσία είναι αν μια από τις πετυχημένες μεταγραφές θα είναι και αυτή του αμυντικού χαφ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!