Ο φόβος και η βελτίωση

Ο Κρίστιανσεν παραδέχτηκε ότι φοβόταν λίγο τον σημερινό αγώνα λόγω της διακοπής, κάτι που φάνηκε και από την εντεκάδα που προτίμησε. Διέκρινε επίσης πράγματα που θα ήθελε να βελτιωθούν έστω και αν κερδίσαμε εύκολα στο τέλος.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καλή δουλειά και τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία και στο 0-0 με την Ανόρθωση όπου μπορούσαν και να κερδίσουν. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο και φοβόμουν λίγο το παιχνίδι ειδικά μετά την διακοπή. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει. Κάναμε κάποια μικρά λάθη όπως κάποια ανόητα φάουλ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά όταν κερδίζεις 4-0 μέσα στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας είναι κάτι καλό για την ομάδα”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έβαλε τέσσερα γκολ και ότι η Αστάνα δέχθηκε τέσσερα γκολ: “Ξέρω πως η Αστάνα έχασε 4-1 αλλά δεν έχω ακόμα πολλές πληροφορίες. Η δική μου έγνοια είναι για το πως έπαιξε η ομάδα μου, το ότι πετύχαμε τέσσερα γκολ και το ότι δεν δεχθήκαμε τέρμα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!