Ο ορισμός του γκολτζή

Εκεί που ξεχάσαμε τι πάει να πει γκολτζής ήρθε σχεδόν από το πουθενά στη ζωή μας ο Φερνάντο Καβενάγκι. Ο Αργεντινός ήρθε στον ΑΠΟΕΛ με την προοπτική να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League αλλά χωρίς την παρουσία του η ομάδας είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Ο αποκλεισμός από την Αστάνα αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ από το οποίο ίσως ακόμα να μην έχουμε συνέλθει πλήρως.

Ο Καβενάγκι όμως φροντίζει να μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλύτερα έστω και αν πολλοί σκέφτονται πως θα ήταν τα πράγματα αν ερχόταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Ο Καβεγκολ σκοράρει ασταμάτητα και με κάθε τρόπο επιβεβαιώνοντας ότι διαθέτει στο οπλοστάσια του όλα όσα χρειάζεται για να είναι μια διαρκής απειλή για κάθε αντίπαλη εστία. Φτάνοντας τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι θα κάνει ρεκόρ και μαζί του ο ΑΠΟΕΛ που σκοράρει τρομερή άνεση.

Για να πει το ναι ο Αργεντινός και να έρθει στην άσημη ποδοσφαιρικά Κύπρο έπρεπε να δαπανηθεί ένα τεράστιο ποσό ακόμα και για τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει τρομερή διάθεση και κίνητρο να συνεχίσει όπως ξεκίνησε και το ζητούμενο είναι να κάνει αυτό που ξέρει καλά και στους δυο αγώνες με τον Αστέρα. Εκεί που κάθε νίκη ισοδυναμεί με πολλά και σημαντικά ανταλλάγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!