Ο Πετεβίνος on fire

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε στον Super Sport FM και στις αναφορές του δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την προκλητική αρθογραφία του Χαράλαμπου Παρπετά. Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αφήνει τις σωματειακές του τοποθετήσεις να στιγματίζουν την αντικειμενικότητα του μέσου που εργοδοτείται.

Στα πολλά ο Πετεβίνος υπενθύμισε ότι ο μόνος που μας έδωσε συγχαρητήρια από πλευράς Ανόρθωσης ήταν ο Μιλίνκοβιτς.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι, παίξαμε και δίκαια κερδίσαμε. Ευχαριστούμε τον κ. Μιλίνκοβιτς για τα συγχαρητήρια, ήταν ο μόνος που μας έχει συγχαρεί».

«Πρέπει να κοιτάζουμε συνολικά την απόδοση της ομάδας, η υπεροχή της Ανόρθωσης αναλώθηκε μόνο σε κατοχή της μπάλας εκτός από την φάση που είχε στο 4’. Απ’ εκεί και πέρα παίξαμε έξυπνα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

«Αυτή η ομάδα ξεκίνησε σε κάποια στιγμή από το -10 για να φτάσουμε και να πετύχουμε αυτό το σερί και να είμαστε στην πρώτη θέση. Αυτή η επιτυχία πιστώνεται σε όλους στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο».

«Ο λόγος που βγήκα ήταν γιατί είχαμε συνεννοηθεί από προηγουμένως. Θα αναφερθώ όμως σε κάποια πράγματα που διάβασα στον Σπορ φμ και μας ενόχλησαν σε συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Η επίσημη Ανόρθωση έκανε απλώς μια αναφορά για τη διαιτησία. Ως εκεί. Μπορούμε να πούμε και εμείς πολλά. Στο γκολ της Ανόρθωσης υπήρχε διπλή παράβαση. Μας ενόχλησε ότι αυτό που γράφτηκε ότι δεν υπήρχε στο γήπεδο το ΑΠΟΕΛ, πρέπει να κοιτάζει κανείς και την επίθεση και την άμυνα».

«Για τη διαιτησία, εστιάσαμε και τον προηγούμενο καιρό. «Κρύψε να περάσουμε» ήταν αυτό που εκλάβαμε ως μήνυμα από τις άλλες ομάδες».

«Πρέπει να μπούμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε τον αγώνα με την Αγία Νάπα, είδαμε πόσο ίδρωσε χθες η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη».

«Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια αντικατοπτρίζουν και την πλήρη πραγματικότητα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!