Ο πιο αδύνατος κρίκος

Η διακοπή από μόνης της δεν μπορεί και ούτε θα διορθώσει τα θέματα που ταλανίζουν τον ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό και αποτελούν τροχοπέδη στη προσπάθεια για βελτίωση που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε. Η ήττα από τον Ερμή δεν φέρνει πανικό αλλά βοηθά να δούμε αυτά για τα οποία παίζαμε πελλόν εδώ και μήνες. Ένα από αυτά είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας και οι μυϊκοί τραυματισμοί που θερίζουν. Το αρνητικό αυτό στοιχείο αντανακλά άμεσα στον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας.

Ο Γεωργίτσας εκ των πραγμάτων αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας επιβεβαιώνοντας και τη φήμη που απέκτησε στον ΠΑΟΚ όταν και από την εκεί του παρουσία αμφισβητήθηκε έντονα η μεθοδολογία και η αποτελεσματικότητα του.

Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό αλλά ούτε καν φετινό. Με τη λήξη της περσινής χρονιάς τέθηκε θέμα προπονητή φυσικής κατάστασης από τη διοίκηση αλλά ο Δώνης έπεισε για την καταλληλόλητα του στενού του συνεργάτη. Από πλευράς διοίκησης για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις επιχειρήθηκε η ενίσχυση του προπονητή με ακόμα έναν γυμναστή κάτι όμως που δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Απεναντίας η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και όσοι γνωρίζουν λένε ότι ίσως να μην έχουν δει ακόμα τα χειρότερα.

Η διοίκηση Πετρίδη και ο Δώνης βρίσκονται ενώπιων καθοριστικών αποφάσεων που θα κρίνουν πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!