Ο προσεκτικός και αισιόδοξος Μπαλταζάρ

Όπως αναμενόταν ο προπονητής μας παρουσιάστηκε πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του όσον αφορά τον αυριανό αγώνα τονίζοντας ότι περιμένει πολλές δυσκολίες. Ο Μπαλταζάρ θυμήθηκε τα περσινά καλά αποτελέσματα της Σούντουνβα ενώ σχολιάσε και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει..

Οι σχετικές δηλώσεις..

Για τον βαθμό ετοιμότητας: “Είμαι πολύ χαρούμενος με την αφοσίωση και την δουλειά των παικτών. Είναι δύσκολο να διαλέξω τους παίκτες και να κάνω την λίστα και ακόμα πιο δύσκολο να μείνουν κάποιοι εκτός γιατί όλοι δείχνουν ότι είναι έτοιμοι και ότι θέλουν να παίξουν”

Για την Suduva: “Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα που παίζει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Περιμένω πολλές δυσκολίες. Δεν ξεχνάω ότι πέρσι κέρδισε 3-0 την Σιόν εδώ και έφερε 0-0 με την Λουντογκόρετς”

Για τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου: «Μελετούμε όλους τους αντιπάλους μας πάντα πολύ προσεκτικά. Η ομάδα της Σούντουβα είναι μια σωματικά πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ποδοσφαιρικά μια επιθετική ομάδα, δυνατή στα στημένα και αρκετοί παίκτες της έχουν ποιότητα. Πρέπει αύριο να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.”

Πως νιώθει που συμμετέχει στο Champions League με το ΑΠΟΕΛ: « Το αίσθημα που έχω για την ομάδα είναι ότι αυτό θα είναι το πρώτο από τα πολλά παιχνίδια που θα παίξουμε στην συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι ξεχωριστό ματς για μένα διότι είναι η πρώτη μου φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι προσπάθησα με την ΑΕΛ για το Γιουρόπα και ήμασταν ένα βήμα πριν τους ομίλους. Φέτος, υπάρχει το αίσθημα της σοβαρής υπευθυνότητας για να περάσουμε μαζί με τον ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση που έχουμε ακόμη δυσκολότερους αντιπάλους. Νιώθω ευθύνη και συνάμα περηφάνια για τον αυριανό αγώνα και τη θέση μου στον ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!