Ο Σίλχαβι μας “φώτισε”

Δεν περιμέναμε τον Σίλχαβι για να μάθουμε ποιες είναι οι αδυναμίες της ομάδας μας και πως θα προσπαθήσουν να τις εκμεταλλευτούν. Ο προπονητής της Σλάβια στη σημερινή του διάσκεψη απά επιβεβαίωσε ότι θα μας πιέσουν από το πρώτο λεπτό, θεωρώντας ότι η μεσοαμυντική μας λειτουγία θα είναι τέτοια που θα φέρει τα γκολ που θέλουν.

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Για εμάς είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια έμπειρη ομάδα με πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη. Όμως όταν τους βάζαμε πίεση, οι χώροι ήταν εκεί. Δεν πιστεύω ότι ο αντίπαλος θα έρθει εδώ για να παίξει άμυνα. Το παιχνίδι από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει παίκτης στο γήπεδο που θα αρχίσει άσχημα και θα κάνει λάθος στην αρχή του αγώνα. Έχουμε έμπειρους παίκτες που στο παρελθόν κατάφεραν να ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση των παικτών».

“Το παιχνίδι από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες. Πιστεύω ότι αύριο δεν θα υπάρξει παίκτης στο γήπεδο που θα αρχίσει άσχημα και θα κάνει λάθος στην αρχή του αγώνα”

“Έχουμε έμπειρους παίκτες που στο παρελθόν κατάφεραν να ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση των παικτών”

“Πιστεύουμε ότι μαζί με τον κόσμο θα φτιάξουμε τέτοια ατμόσφαιρα ώστε ο αντίπαλος θα κάνει λάθη”

“Ο Άλτιντοπ είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει τον αγώνα και να δει γήπεδο. Είναι πιθανό να παίξει αύριο”.

“Ο Ντάνι είναι στην Σλάβια για αγώνες όπως τον αυριανό. Είναι ένας έμπειρος παίκτης”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X