Ο Τιμούρ για τα παιδαριώδη λάθη

Ο Κετσπάγια βρήκε δύναμη να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα. Σε αυτές στάθηκε στα παιδιαριώδη λάθη της αμυντικής μας γραμμής, τα οπόια όπως εύστοχα παρατήρησε δενμ μας στοίχησαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω αν θα μιλήσω για ποδόσφαιρο ή για τα υπόλοιπα. Στο αγωνιστικό όταν κάνεις αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Αρχίσαμε άσχημα αλλά ήμασταν καλοί στην συνέχεια, φτιάξαμε ευκαιρίες, κρατήσαμε μπάλα αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να νικήσεις χωρίς άμυνα. Κάναμε παιδαριώδη λάθη και δεχθήκαμε δυο γκολ. Μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι με κυκλοφορία από πίσω. Άλλο τα ευρωπαϊκά και άλλο τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήταν μια συνέχεια του αγώνα με τον Εθνικό απλά ο Εθνικός δεν μας τιμώρησε, κάτι που έκανε ο Αστέρας»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους του Αστέρα που μας φιλοξένησαν έτι όπως περιμέναμε. Δυστυχώς έγιναν όλα αυτά. Τώρα που τελείωσαν όλα να κάτσουμε να δούμε τι έγινε. Τώρα έχουμε ένα ντέρμπι με την Ομόνοια ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση είναι ο αντίπαλος είναι μεγάλο παιχνίδι. Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα όμως επαναλαμβάνω ότι με τέτοια λάθη δύσκολα παίρνεις το αποτέλεσμα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!