Άμεσα μέτρα για τους εγκληματίες

Το τραγικό δεν είναι τα όσα είδαμε να γίνονται σήμερα αλλά ούτε και η τμωρία που έρχεται από την UEFA και θα είναι παραδειγματική. Αυτό που εξοργίζει και δείχνει το κατάντημα είναι ότι ξέραμε ότι μια μέρα θα πληρώσουμε πολύ άκριβα τις εγκληματικές και αντι ΑΠΟΕΛ πράξεις μιας θλιβερής μειοψηφίας ατόμων που νομίζουν ότι είναι οπαδοί της ομάδας μας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για άτομα που εγκληματούν συστηματικά είς βάρος του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για άτομα τα οποία γνωρίζουν οι πανσυφίδες αλλά και οι διοικούντες. Ας μην ξεχνάμε ότι για να πάρει κάποιος εισιτήριο για τον ψεσινό αγώνα όπως και για προηγούμενους έπρεπε να προσκομίσει δελτίο ταυτότητας.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Οι πραγματικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν αηδιάσει από τις πράξεις των λίγω και την ανοχή που δείχνουν οι εκάστοτε διοικήσεις. Το καρκίνωμα πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα.

Πρόκειται για απαίτηση πλέον όλων των οπαδών μας η οποία γίνεται ξεκάθαρη ήδη στ αμέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Όλοι απαιτούν άμεσα μέτρα με πολλούς να εισηγούνται το κλεισιμο της νότιας. Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι συνένοχη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!