Ο Τιμούρ για την 4η μεταγραφή

Ο προπονητής μας κλήθηκε στη δημοσιογραφική να σχολιάσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης και 4ης μεταγραφής. Ο προπονητής μας είπε βασικά τα όσα αναφέραμε για το θέμα και χτες αφού είπε ότι γίνονται προσπάθειες αλλά δεν θα γίνει κάτι αν δεν βρεθεί κάποιος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα και με τρόπο ουσιαστικό της ομάδα. Ο Κετσπάγια έκρινε σκόπιμο να θυμίσει ότι η ομάδα άρχισε να γεμίζει αλλά άφησε παράλληλα να νοηθεί ότι το παλεύουν αξιολογώντας αυτούς που προτείνονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Έχουμε άλλες τρεις μέρες, να δούμε. Για να έρθει κάποιος, πρέπει να φύγει κάποιος, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Αλλά πάντα όταν υπάρχει μεταγραφική περίοδος περιμένεις ότι κάτι θα γίνει. Τώρα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε άλλες τρεις μέρες. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε ώστε αυτός που θα έρθει – αν θα έρθει – να είναι κάποιος που θα μπορεί να μας δώσει λύσεις. Αν δεν υπολογίσουμε το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, η ομάδα είχε επιτυχίες. Ήρθαν κάποιοι παίκτες που πιστεύω ότι βοήθησαν πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι και τόσο επείγον να γίνει μεταγραφή. Αλλά αν θα γίνει, θέλουμε κάποιο που να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε και τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολο για μεταγραφές που μπορούν να σου δώσουν κάτι παραπάνω. Έχουμε ακόμα μερικές μέρες και αν γίνει, καλώς. Αν όχι, θα συνεχίσουμε έτσι, τώρα γύρισαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Αν είμαστε υγιείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Αν έχει αποφασίσει ποιος θα φύγει: “Αυτό είναι το θέμα, γι’ αυτό είπαμε να περιμένουμε. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά λόγια και ονόματα, είμαστε μια ομάδα που διορθώσαμε κάποια πράγματα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, αυτό είναι άλλο. Αν όχι, θα συνεχίσουμε όπως είμαστε”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!