Ο βασικός πυλώνας του plan Β

Ο νέος κύκλος δημοσιευμάτων τα οποία εικάζουν ότι η Φούλαμ υπό προϋποθέσεις θα ενδιαφερθεί και επίσημα για την απόκτηση του Σάλαι, δίνει την αφορμή να ασχοληθούμε εκ νέου με το θέμα.

Τα δεδομένα σε σχέση με τα όσα ίσχυαν προ διμήνου δεν είναι τα ίδια και όλα συνηγορούν ότι η ομάδα μας ίσως να μην μπορεί να συνεχίσει να έχει την διαπραγματευτική ισχύει που θα ήθελε.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Μαίου η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρνητική στη βολιδοσκόπηση ομάδας από τη Γαλλία η οποία αν υπήρχε πρόσφορο έδαφος ήταν δι αθετημένη να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον νεαρό.

Στην πορεία τόσο ο μάνατζερ του παίκτη όσο και η διοίκηση Πετρίδη διέρρεαν ότι υπήρχε η προοπτική ο παίκτης να πωληθεί με ένα ποσό που θα ήταν διπλάσιο από όσα θα έδιναν οι Γάλλοι.

Οι επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν αν μπορεί να σωθεί η χρονιά μέσω της συμμετοχής μας στους ομίλους του Europa League. Αν όχι το plan B για το οποίο γίνεται λόγος θα ενεργοποιηθεί και ουσιαστικά αφορά την πώληση περιουσιακών στοιχείων.

Και ο Σαλάι φαίνεται να είναι αυτός που μπορεί να δώσει την μεγαλύτερη ένεση οικονομικής ρευστότητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!