Το βάρος και οι βοήθειες

Όσο περνούν οι μέρες γίνεται αντιληπτό και στους πιο αδαής ότι και να έρθει άμεσα στην Κύπρο ο έτοιμος επιθετικός ολκής για τον οποίο κάνουν λόγο τα sites δεν είναι εφικτό και σωστό να αγωνιστεί βασικός στους αγώνες με τη Χαποελ Μπερ Σεβά.

Ο Ντελατόρε είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το επιθετικό βάρος στους αγώνες αυτούς αφού είναι ο μόνος επιθετικός στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Ακόμα και η επιστράτευση του Ντε Βινσέτι ως δεύτερου επιθετικού μοιάζει αδύνατη αφού ο Αργεντινός κρίνεται ανέτοιμος και να κάποιοι βιαστούν να τον ρίξουν πάλι στη φωτιά υπάρχουν κίνδυνοι.

Επιστρέφοντας στον Ντελατόρε αυτό που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι θα χρειαστεί ουσιαστικές βοήθειες από τους υπόλοιπους. Το αγωνιστικό στυλ του Βραζιλιάνου είναι τέτοιο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης ενώ εντός περιοχής δεν έχει τις κινήσεις και εκτόπισμα παικτών όπως του Ποτέ.

Η καλή τεχνική του κατάρτιση και η γρήγορη σκέψη του είναι στοιχεία που τον βοηθούν αν είναι δημιουργικός οπότε αυτά πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Εφραίμ και οι υπόλοιπη. Η εκτίμηση ότι δυσκολεύεται στο τελείωμα των φάσεων δεν είναι αβάσιμη αλλά και πάλι θα πρέπει να ελπίζουμε ότι στους αγώνες με τους Εβραίους θα έχει καλά ποσοστά ευστοχίας.

Και εννοείται ότι μέχρι τότε θα πρέπει να παραμείνει υγιής! 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!