Οδηγός για τη συνέχεια

Ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου ήταν κατά την άποψη του προπονητή μας αυτό που πρέπει να κρατήσουμε έστω και αν αναγνώρισε την επιπολαιότητα που σχολιάσαμε τόσο στην τελική πάσα όσο και στο τελείωμα των φάσεων. Ο Δώνης σε αντίθεση με τον Πετεβίνο κάλυψε τον ανεπαρκέστατο Τσούκκα.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Θεωρώ ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω. Ήταν ένα ημίχρονο με πολύ καλή δημιουργία, με πολλές φάσεις και προϋποθέσεις αλλά δυστυχώς όχι με τα καλύτερα τελειώματα. Αυτό κρατάμε, το πρώτο ημίχρονο που πρέπει να είναι οδηγός μας στη συνέχεια. Στο 2ο είχαμε ένα κενό για 15 λεπτά. Λογικό ήταν να αγχωθούμε παρόλα αυτά βρήκαμε την ηρεμία. Με προβληματίζει πάρα πολύ να έχουμε πάλι έναν τραυματισμό με τον Καρλάο που ελπίζω να μην είναι σοβαρός, το ίδιο και του Ζαχίντ. Καλή συνέχεια στον Ερμή”

Σε ερώτηση για το τι περιμένει στο Λονδινό: “Όταν παίζουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και κάποιες προϋποθέσεις. Ελπίζω η ροή του αγώνα να πάει καλά και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή την ισοπαλία”.

Σε ερώτηση για την διαιτησία: “Ακόμα και σε ένα ματς με τον Εθνικό μίλησα μόνο για το ποδόσφαιρο. Όπως εμείς μπορούμε να έχουμε κακή απόδοση, έτσι και οι διαιτητές. Οι φάσεις είναι μακριά, δεν έχω καθαρή άποψη”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!