Οι 2100 μέρες και η δουλεία

Ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε την αντίδραση που έπρεπε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον καθιστούν και πάλι οδηγό στην κούρσα του πρωταθλήματος. Το 70 συνεχόμενο δεν είναι κοντά αλλά ούτε και μακριά. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και δουλειά κάτι που εντόπισε και ο Πετεβίνος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα…

“Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Αν κοιτάξει κανείς τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ στα Play Offs θα δει ότι απέναντι στις ομάδες της πρώτης εξάδας έχουμε εφτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα από την ΑΕΚ. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας. Ήταν μια περίεργη βδομάδα γιατί κανείς δεν ήξερε τα βαθμολογικά δεδομένα. Όπως είχαν διαμορφωθεί θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Αν χάναμε πιστεύω ότι δεν θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο 2ο η εμφάνιση των δύο ομάδων έδειχνε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε προς την ισοπαλία. Κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε γκολ. Παίξαμε ακριβώς όπως έπρεπε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Το εμπόδιο του κάθε αγώνα θα είναι ψηλότερο. Δουλειά και τίποτα άλλο”

“Σήμερα συμπληρώνονται 2100 μέρες από τον Μάη του 2013 όπου το ΑΠΟΕΛ πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι μια ομάδα όσα δύσκολα κι΄αν περάσει πρέπει να έχει το τσαγανό και την νοοτροπία για να αντέξει. Εμείς αντέχουμε. Αν δεν πετύχεις κάτι ο ίδιος δεν θα σου το δώσει κανένας. Αυτό που πάμε να πετύχουμε είναι πολύ μεγάλο”

Για τον Ενσούε: “Όχι όταν τελειώσουμε θα ανακοινωθεί θα περιμένουμε από βδομάδας”

Για τον κόσμο: “Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σήμερα μας θύμισε το τι μας λείπει από τα στάδια. Δεν είναι μόνο αυτός ο κόσμος. Φτάσαμε σ΄ένα σημείο που θα πρέπε να δώσουμε κάποιες απόψεις στην ΚΟΠ τις οποίες εμείς σαν ΑΠΟΕΛ δώσαμε, περιμένουμε να δούμε τι έκαναν και τα άλλα σωματεία. Αυτό που βλέπουμε σ΄ότι αφορά την ατμόσφαιρα δεν είναι ποδόσφαιρο. Η θέση των οργανωμένων είναι μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας πρέπει να πει την θέση του και ότι να κρυβόμαστε. Ζήτησε η ΚΟΠ κάποια πράγματα, περιμένουμε απ΄όλα τα σωματεία να τοποθετηθούν, ελπίζουμε να έχουν τοποθετηθεί γιατί δεν ακούσαμε να έχουν τοποθετηθεί πολλοί”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!