Οι παραδοχές και η Ανόρθωση

Ο προπονητής μας εντόπισε και σχολίασε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο η οποία όμως προήλθε από τη δική μας ανυπαρξία. Ο Κόρε σχολίασε τον αγώνα αλλά και αυτόν που έρχεται…

“Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα ήθελε ο Ολυμπιακός να κάνουμε. Ήταν δυνατοί στην άμυνα και εμείς απλά κρατούσαμε τη μπάλα. Χάσαμε τη μπάλα εκεί που ήθελαν να την χάσουμε, με μια ομάδα δυνατή στις αντεπιθέσεις. Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και άξιζαν το 0-1. Μετά ο Βιντ μας κράτησε στο παιχνίδι με μια εξαιρετική απόκρουση. Στο 2ο μέρος μπήκαμε με διαφορετική νοοτροπία, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα πολύ καλύτερα, παίζαμε πιο γρήγορα. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία στα 10 δευτερόλεπτα, την χάσαμε αλλά συνεχίσαμε και μετά πετύχαμε δυο γκολ και είχαμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο, το παιχνίδι γύρισε. Ήταν ένα ματς δυο ημιχρόνων. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο και εμείς στο δεύτερο. Παίξαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν καλά προετοιμασμένη και έπαιξε καλά. Θα τα πάει πολύ καλά αυτή η ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που φεύγουμε απ’ το παιχνίδι με τους 3 βαθμούς”.

-Τι ξεχωρίσατε από την Ανόρθωση που παρακολουθήσατε την Δευτέρα; “Δεν θα σας πω (χαμόγελα). Ελπίζω ότι θα το δείτε την Κυριακή”.

-Σας βοηθάει τελικά το πρόγραμμα με τα μαζεμένα παιχνίδια; “Σίγουρα θα ήθελα περισσότερες προπονήσεις. Είδαμε πως ο Ολυμπιακός μας έκανε ζημιά σε κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει να έχουμε καλύτερη δομή σε αυτά τα πράγματα. Πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτά τα δυο παιχνίδια και κοιτάζουμε τα επόμενα. Πιστεύω τα παιδιά προτιμούν να παίζουν παρά να προπονούνται αλλά για τους προπονητές είναι διαφορετικά. Αλλά ανυπομονούμε για το κάθε παιχνίδι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X