Οι προσδοκίες με Σεβίλλη

Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει την Πέμπτη τον πιο δύσκολο φετινό αγώνα σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων. Παρόλα αυτά θα το παλέψουμε με την ελπίδα ότι θα πετύχουμε ένα μικρό θαύμα που θα αυξήσει τις ελπίδες για πρόκριση και θα μετριάσει την καταστροφική όπως φαίνεται ήττα από την Ντούντελανζ.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτά που έρχονται, την μέτρια απόδοση στο σουπερ καπ και τον Χάνι.

Για το γεγονός ότι ο θεσμός του Σούπερ Καπ έχασε την αίγλη του:
«Είναι και μια καλή αφορμή γενικότερα για να συζητήσουμε το θέμα. Δεν παύει να αποτελεί έναν τίτλο τον οποίο πέρασαν πέντε χρόνια να τον κατακτήσουμε».

Για την κατάκτηση του τροπαίου:
«Δεν κατακτήσαμε αδίκως το Σούπερ Καπ, ήμασταν η ομάδα που ήταν εύστοχη και που διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Και λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου να τελειώσει τις φάσεις στα τελευταία στάδια καταφέραμε να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ».

Τι έφταιξε και δεν ήταν τόσο καλό το ΑΠΟΕΛ;
«Η έλλειψη κινήτρου και ο αποπροσανατολισμός σε σχέση με το τι ακολουθεί παίζουν τον ρόλο τους. Δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια στο 100% και με καλή απόδοση. Η ομάδα θέλει και μια σταθερότητα για να μπορέσει να αποκτήσει μια ταυτότητα. Να επιβεβαιώσω ακόμα κάτι που είπε ο προπονητής που είναι και δική μου αίσθηση παρακολουθώντας τις προπονήσεις. Αν με ρωτούσατε πριν το ματς με την Ντουντελάντζ πως πάνε οι προπονήσεις θα σα έλεγα ότι είναι τόσο δυνατές και ανταγωνιστικές, ακόμα και πιο δυνατές από τα παιχνίδια. Από κει και πέρα ότι και να λέμε τώρα έρχεται ένα παιχνίδι που είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχουμε να δώσουμε φέτος στην Ευρώπη όσον αφορά τα προγραμματισμένα μέχρι τον Δεκέμβριο».

Τι περιμένετε από το παιχνίδι της Πέμπτης;
«Προσδοκούμε να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που χαρακτηρίζουν το ΑΠΟΕΛ σαν ομάδα με ισχυρή ασύνορη, με ιδέες στο παιχνίδι της και μια εμφάνιση που θα συνοδεύεται με αξιοπρέπεια και απαιτήσεις. Αυτά είπαμε και πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, τώρα είναι ένα παιχνίδια του ίδιου βαθμού δυσκολίας ακόμα και ψηλότερου».

Για τα αγωνιστικά:
«Σήμερα θα έχουμε την αξιολόγηση για τον Μπέζιακ για να δούμε κατά πόσον θα τεθεί εκτός. Το πιθανότερο είναι αυτό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό αλλά θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται καθόλου ο Χάνι:
«Δεν θα αλλάξει κάτι στην προοπτική του αν αγωνιστεί τώρα. Ήρθε και είναι δύο χρόνια μικρότερος από τον Τάμαρι. Είναι πολύ νεαρός που πρώτη φορά βγήκε εκτός της πατρίδας του. Το ΑΠΟΕΛ επένδυσε ένα σοβαρό ποσό για να τον αγοράσει και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να αξιοποιηθεί η επένδυση αλλά χρειάζεται υπομονή. Έχει να συναγωνιστεί πολύ πιο έμπειρος και εξίσου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η εντύπωση από τις προπονήσεις είναι πολύ θετική αλλά είναι απόφαση του προπονητή».

Για το Νικόλα Ιωάννου:
«Δεν αρνήθηκε κανείς οτιδήποτε. Ο Νικόλας είναι από τα πιο ισχυρά περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν. Μπορείτε να το θεωρήσετε σαν  δεδομένο. Μιλάμε για τον πιο εξελίξιμο Κύπριο ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια. Αν δεν είχε τους χιαστούς πριν από δύο χρόνια αυτή την στιγμή θα ήταν ήδη στο εξωτερικό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!