Συνεργασία με Cablenet

Παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Cablenet. Η συνεργασία αφορά στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιώματων του ΑΠΟΕΛ στην Cablenet για την επόμενη πενταετία.

Χαιρετισμό στη διάσκεψη απεύθυναν οι Πρόδρομος Πετρίδης εκ μέρους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και Νικόλας Σιακόλας εκ μέρους της Cablenet.

 

Χαιρετισμός Προέδρου εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ κ. Πρόδρομου Πετρίδη

Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνεργάτες της Cablenet, σας καλωσορίζω με την σειρά μου στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος»

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που βρίσκομαι σήμερα ενώπιον σας για να παρουσιάσουμε και επίσημα την συνεργασία ΑΠΟΕΛ και Cablenet. Ο τομέας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπως πολύ καλά γνωρίζετε είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Εμείς ως διοίκηση από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερα περίπλοκη κατάσταση στον τομέα αυτό. Καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή να το διαχειριστούμε και να το εξελίξουμε φθάνοντας σε μια συμφέρουσα συμφωνία με την Cytavision.

Πριν από περίπου ένα χρόνο όταν ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε ξανά τις τηλεοπτικές προσφορές η Cablenet μας έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ ήθελε να επιτύχει αυτή την συνεργασία και ιδιαίτερα την επιθυμία της να κατατάξει τον ΑΠΟΕΛ ως ναυαρχίδα του τηλεοπτικού της προϊόντος.

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων, στην κατάληξη της αλλά και στην σύντομη περίοδο που ήδη έχουμε μπει στην νέα μόβ εποχή οπως λέει και το σλόγκαν της εταιρείας πρέπει να τονίσω ότι η ηγεσία της Cablenet αποδείχθηκε όχι απλά ως ένας εξωτερικός συνεργάτης αλλά ένας ισχυρός συμπαίκτης.

Και αυτό ως ΑΠΟΕΛ το εκτιμούμε ιδιαίτερα.

Η Cablenet μπαίνει για πρώτη φορά με τόσο ενεργό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που μπορούμε να την διαβεβαιώσουμε είναι ότι η επιλογή της να συνεργαστεί με το πιο ισχυρό κυπριακό ποδοσφαιρικό brand τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό μόνο οφέλη θα της ανταποδώσει. Και ευελπιστώ ότι η σημερινή ανακοίνωση της μεταξύ μας συνεργασίας, θα είναι μόνο το πρώτο μέρος των όσων από κοινού θα ακολουθήσουν.

Χαιρετισμός CEO Cablenet κ. Νικόλα Σιακόλα

Αγαπητέ Πρόεδρε του ΑΠΟΕΛ, Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η στήριξη και προβολή του Κυπριακού αθλητισμού, με αιχμή του δόρατος το Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι συνειδητή στρατηγική απόφαση της Cablenet.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει βεβαίως τα τελευταία χρόνια ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε ξεκινήσει τη νέα μας αυτή προσπάθεια στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ και της διοίκησης του. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν. Και κάθε επιτυχία του ΑΠΟΕΛ θα είναι και επιτυχία της Cablenet.

Όπως έχουμε αποδείξει και εμείς πολλές φορές, είμαστε πολύ επιλεκτικοί όσον αφορά στις συνεργασίες που συνάπτουμε. Θέλουμε να έχουμε φιλόδοξους συνεργάτες, που να ταυτίζονται με τον χαρακτήρα της Cablenet. Που να διακρίνονται και αυτοί από σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Που να επιζητούν και αυτοί τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση. Και που να βάζουν και αυτοί τον πήχη ψηλά και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Να υπενθυμίσω ότι η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ αφορά αρχική περίοδο 5 ετών και είναι η μεγαλύτερη που έχει υπογραφεί ποτέ στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεργασία αυτή και θα τιμήσουμε βεβαίως τις δεσμεύσεις μας στο ακέραιο και όχι μόνο, όπως το έχουμε ήδη έμπρακτα αποδείξει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, που αγαπούν την ομάδα τους, θα σταθούν δίπλα μας, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή να είναι αποδοτική και απόλυτα επιτυχημένη και για τα δύο μέρη.

Βεβαίως μια κορυφαία ομάδα, σαν τον ΑΠΟΕΛ, αξίζει το καλύτερο όσον αφορά τη μετάδοση των αγώνων της. Γι’ αυτό και έχουμε δεσμευτεί έναντι των συνδρομητών μας, ότι θα παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην παραγωγή και μετάδοση όλου του τηλεοπτικού αθλητικού μας περιεχομένου. Όλες οι παραγωγές για τα αθλητικά κανάλια της Cablenet γίνονται και μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια, έτσι ώστε όσοι φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να είναι στο γήπεδο, να μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες μέσω της Cablenet.

Φυσικά η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά θα είναι συνεχής και σε πολλά άλλα επίπεδα. Προγραμματίζονται διάφορες από κοινού πρωτοβουλίες και ενέργειες, τις οποίες θα μπορεί να επωφεληθεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Περισσότερα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εκ μέρους της Cablenet σας ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!