Οι προτροπές του Πετεβίνου προς Τραμετσάνι

Η γραμμή της διοίκησης δημόσια είναι διαφορετική από αυτήν του προπονητή ακόμα και δημόσια. Ο Πετεβίνος εμμέσως πλην σαφώς τονίζει την ανάγκη να αλλάξουν πράγματα ενόψει του επαναληπτικού. Ο Τραμετσάνι ψες είπε ότι δεν θέλει και ούτε μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας είπε σήμερα ότι ο προπονητής πρέπει να πάρει ρίσκα. Ο Ιταλός από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ αρνείται να δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο από ένα συγκεκριμένο σύστημα στελεχωμένος με άτομα που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν σωστά και εύκολα.

Γίνεται αντιληπτό με αυτά τα δεδομένα πόσο δύσκολο είναι το θαύμα…

Για την ήττα: «Ήταν κακό αποτέλεσμα, μας αδικεί δεν ήταν καλύτεροι μας, οφείλαμε να ήμασταν καλύτεροι αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα ενόψει επαναληπτικού, χθες κάναμε τόσα λάθη ώστε να δώσουμε το δικαίωμα να φύγει η Καραμπάχ με ένα ισχυρό αποτέλεσμα, μειώνει τις πιθανότητες μας ενόψει επαναληπτικού, την ίδια ώρα, παίρνουμε τα δεδομένα χάσαμε με 2-1 και πρέπει να πάμε στο Μπακού για να πετύχουμε τουλάχιστον 2 γκολ, είναι δύσκολο σε μια έδρα που είναι καυτή και εκεί η Καραμπάχ δύσκολα χάνει».

Για την εχθρική έδρα στο Αζερμπαϊτζάν: «Αυτό με την ισχυρή έδρα είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει αρκετά… θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα το σκεφτούμε ως μειονέκτημα, πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει θετικά για μας και αρνητικά για τον αντίπαλο… θα είναι μια αποστολή η οποία είναι ξεκάθαρο για το τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε».

Για τις φάσεις των γκολ που δέχθηκε το ΑΠΟΕΛ: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η Καραμπάχ ήταν πιο ουσιαστική, όχι καλύτερη, στην σκακιέρα της τακτικής έκαναν κάτι καλύτερο από μας για να κερδίσουν, υπήρχε ανισορροπία στην ομάδα μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι, εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε και θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα: «Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Ο προπονητής πρέπει να πάρει και ρίσκα. Πρέπει να κάνουμε την ομάδα να δουλέψει καλύτερα. Δεν ήμασταν πλήρως συγκεντρωμένοι και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη ο αντίπαλος».

Για παρουσία κόσμου: «Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές το θέμα, ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, δεν υπάρχει θέμα ευθύνης προς τον κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν ως αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και θα δούμε ποιος έχει δίκαιο».

Για τη γκρίνια που υπάρχει προς τον προπονητή: «Αντιλαμβανόμαστε τι ακούγεται και τι δεν ακούγεται. Είναι και θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να κοιτάξουμε η ομάδα να είναι πλήρως συγκεντρωμένη στον στόχο της ενόψει επαναληπτικού. Δεν πρέπει να επηρεαστεί απ’ όλα αυτά. Όλοι είμαστε απαιτητικοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!