Οι σκέψεις του Βούρου

Ο Βούρος κάνει σκέψεις για επαναπατρισμό ενώ το όλο σκηνικό γύρω από τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά παραμένει αβέβαιο αφού σημαντικοί παράμετροι είναι άγνωστοι.

Αυτό συμπεραίνουμε μέσα από τις σημερινές δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας μας.

Για τους παίκτες που δεν δέχονται μείωση: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ούτε και ένας τέτοιος παίκτης. Έχουμε 25 παίκτες δεν σημαίνει ότι θα τα βρούμε με όλους. Οι παίκτες δείχνουν κατανόηση, ξέρουν τα δεδομένα. Υπήρχε περίπτωση που ποδοσφαιριστής είναι επιχειρηματίας και έχει υποστεί ζημιές. Συμφώνησε γιατί ξέρει τι προβλήματα υπάρχουν».

Για τους Μερκή και Αλωνεύτη: «Αυτή τη βδομάδα θα γίνει συνάντηση και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω τι μπορεί να συμβεί και τι όχι. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μαζί τους, αλλά το ίδιο ίσχυε και πέρσι. Θα δούμε αν υπάρχει κοινή συνισταμένη. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε».

Για τους τέσσερεις παίκτες (Άλεφ, Μάτιτς, Πάβλοβιτς, Μακρής) που προέκυψε ανακοίνωση και αν υπάρχει τρόπος για να συνεχίσει ο Άλεφ: «Όσοι ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν, δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ομάδα που θα μπει σε συζητήσεις για πώληση ή περαιτέρω δανεισμού, γιατί είναι ρευστό το τοπίο. Για τον Μπέλετς, για παράδειγμα, είχαμε επικοινωνία τους τελευταίες 3-4 μήνες. Το τελευταίο δίμηνο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την ανταπόκριση. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχουμε και εμείς ποδοσφαιριστές που μπορεί να ενδιαφέρουν άλλες ομάδες. Έχεις κάποια πράγματα να διαχειριστείς που δεν ξέρεις πως ισχύουν. Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το ζούμε καθημερινά. Δεν είναι τα δεδομένα όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Βούρο: «Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Εξέφρασε μια σκέψη να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα οικογενειακό θέμα, όχι δυσάρεστο. Είναι σκέψη. Δεν έχει έρθει ενώπιον του ΑΠΟΕΛ οτιδήποτε επίσημο. Αν έρθει, οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό που θα κάνει το σύλλογος, θα είναι προς όφελος του».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και δεν υπάρχει σκέψη επέκτασης είναι οι τελευταίες που θα απασχολήσουν την επιτροπή».

Για το συμβόλαιο του και για τα όσα γράφονται: «Δεν είμαι εδώ για να μιλώ για το τι γράφεται. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπει στη διαδικασία για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Θα είναι μια μακρά περίοδος».

Για το ότι θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις: «Θα υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός στις αλλαγές. Είναι πάρα πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο».

Για τον κόσμο: «Στο ΑΠΟΕΛ ήταν διαφορετική η παρουσία του κόσμου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρωτάθλημα και κύπελλο. Άλλο 10% και άλλο 33%. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Θα το δούμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα εκπονηθούν κάποιες φόρμουλες για το πως θα παραχωρήσεις τα εισιτήρια διαρκείας».

Για τον Βάτερμαν: «Έχει συναντηθεί με την επιτροπή και έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X