Όσο πιο κομψά μπορούσε

Ο Πετεβίνος αναγκαστικά μας προέτρεψε να κρατήσουμε την ουσία ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την άμυνα μας όσο πιο κομψά μπορούσε παραδέχτηκε τα προβλήματα της…

Οι σχετικές δηλώσεις.

“Είπα ότι πρέπει να πάρουμε δύο νίκες για να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε με δύο γκολ διαφορά και νομίζω δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θα έπρεπε να κρατήσουμε για να τελειώσουμε τον αγώνα. Όταν δίνεις αυτό το δικαίωμα τότε ο αντίπαλος μπορεί να μπει στο παιχνίδι και αυτό έκανε η Ομόνοια. Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο όσον αφορά στην ουσία. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Κρατάμε την ουσία και προχωράμε”

Για το κύπελλο:

“Πάμε να αλλάξουμε διοργάνωση. Έχουμε ένα προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα με τον Ερμή. Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν και πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει”

Για την άμυνα:

“Είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντήσει ο κύριος Δώνης. Επιφανειακά μπορώ να πω ότι δεχτήκαμε ένα γκολ που θυμίζει αυτά που δεχτήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια άρα δεν τα διορθώσαμε όσον θα έπρεπε”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X