Έτσι το είδε ο Δώνης

Ο προπονητής αναγνώρισε με τρόπο την προβληματική απόδοση και στάθηκε στις ευκαιρίες που κάναμε μετά που η Ομόνοια έχασε κλασική ευκαιρία στο 71 για να ισοφαρίσει.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Είναι σημαντικό ότι απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί. Η ατομική μας απόδοση δεν ήταν σε πάρα πολύ καλά επίδεδα ώστε να επηρεάσει την συνολική μας απόδοση. Υπήρχαν δυο όψεις στο παιχνίδι. Παρότι εμείς προηγηθήκαμε θα έλεγα πως η Ομόνοια μπήκε καλύτερα. Είχε τον έλεγχο αλλά καταφέραμε με δυο πολύ ωραια γκολ να πάρουμε μια διαφορά. Μετά είχαμε περισσότερο τον έλεγχο χωρίς να δεχόμαστε πολλές απειλές.

Αυτό που φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο είναι ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε για ακόμα μια φορά. Είτε στο γκολ που δεχθήκαμε από τα τρία συνεχόμενα κόρνερ είτε σε κάποιες άλλες φάσεις. Αλλά χωρίς να δεχτούμε μεγάλες φάσεις από την Ομόνοια. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας πάλι δεν ήταν καλή, ήταν μέτρια αλλά είχαμε μεγαλύτερη σταθερότητα ως ομάδα. Αν εξαιρέσεις τη φάση που κάναμε εμείς λάθος και βγάλαμε τον αντίπαλο τετ-α-τετ, οι δικές μας φάσεις ήταν πολύ περισσότερες, τουλάχιστον 4-5 φάσεις που μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την αμυντική σταθερότητα που μας επιτρέπει να αισθανόμαστε άνετα και να κερδίσουμε, όπως έγινε. Κρατάμε τους βαθμούς και έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια μπροστά μας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X