Ούτε τα βασικά

Η νέα ήττα γιγαντώνει τις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ και το αφήνουν στο δεύτερο γκρουπ το οποίο θα διαγωνιστεί για την αποφυγή της διαβάθμισης. Όποτε πρέπει να ανταγωνιστούμε καλή ομάδα επιβεβαιώνεται ότι ο  Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να κάνει θαύματα αφού έχουν γίνει συσσωρευμένα εγκλήματα από τη διοίκηση Πετρίδη.

Η ομάδα μας είναι φορτωμένη με παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα βασικά απαιτούμενα ομάδας που θέλεις να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο και σχεδόν κάθε αγωνιστική βλέπουμε λάθη επί λαθών.

Αυτό έγινε και στον αγώνα με την ΑΕΛ αφού αν και υπήρχε πρόθεση να παλέψουν τον αγώνα προδόθηκαν από τα γελοία λάθη παικτών.

Όσοι μπορούν να δουν την ωμή πραγματικότητα ξέρουν ότι το περιθώριο βελτίωσης της ομάδας τόσο σε απόδοση όσο και βαθμολογικά είναι περιορισμένο ως ανύπαρκτο. Είναι για αυτό που το κύπελλο είναι η ομαδική διέξοδος για να κρατηθούμε στον αναπνευστήρα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Νσούε, Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ
Σίλβα, Ζόρζε, Εφραίμ, Λουντέμο, Μπεν Σαχάρ (73 Νούχιου), Ανουάρ (83 Σατσιάς), Ζαχίντ, Κλωναρίδης (60 Κατσαντώνης), Νσούε, Γαβριήλ (83 Αποστολάκης), Σιέλης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!