Παγωμάρα

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται για τη Σλόβαν φέρνουν μια παγωμάρα που επιβεβαιώνει γιατί συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους ανεπιθύμητους αντιπάλους.

Ο Κόσλει που πέρασε από την Κύπρο παλαιότερα κλήθηκε να σκιαγραφήσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας…

«Η Σλόβαν έχει πάρει πρωτάθλημα πέρσι με μεγάλη διαφορά. Από τον α’ γύρο είχε 16-17 βαθμούς διαφορά. Είναι μια ομάδα πολύ πλούσια, σε προϋπολογισμό. Έχει μακράν το πιο ψηλό το budget. Όλη η ομάδα αποτελείται από ξένους. Έχουν μόνο 3-4 Σλοβάκους, δεν έχει περισσότερους. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένει δύσκολο έργο το ΑΠΟΕΛ. Έχει ψηλές φιλοδοξίες η Σλόβαν, έχουν βασικό στόχο την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Πόσο είναι το budget της ομάδας; «Νομίζω ότι ο προϋπολογισμός τους κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα του ΑΠΟΕΛ, γύρω στα 10 εκατομμύρια. Για την Σλοβακία είναι τεράστιο αυτό το ποσό. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν 3-4. Ο πρόεδρος δίνει πολλά λεφτά για να πετύχει και φέρνει ποιοτικούς παίκτες».

Υπάρχουν παίκτες ονόματα; Ποιοι κάνουν τη διαφορά; «Στη βράβευση που έγινε φέτος, η Σλόβαν είχε 5 παίκτες, πρώτο όνομα είναι ο Σποράρ που αγωνίζεται στην επίθεση. Έβαλε 29 γκολ σε 33 παιχνίδια και είναι Σλοβένος 25 χρονών. Τον αγόρασαν δυο εκατομμύρια από το Βέλγιο. Έχουν Λιούπισιτς, έχουν Μόχα. Έχουν τον Μπόζικοφ στα στόπερ και άλλα ονόματα. Οι περισσότεροι είναι ξένοι. Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να πετύχει».

Αγωνίζεται σε νέο γήπεδο η Σλόβαν έτσι; «Ναι, είναι πολύ ωραίο γήπεδο. Το εθνικό στάδιο. Έπαιξαν στο τέλος της σεζόν στο γήπεδο, αφού ακόμη γίνονται έργα. Αν δεν μπορεί να γίνει εκεί ο αγώνας, μπορεί να γίνει στο γήπεδο της Σπάρτακ Τρναβα. Νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα όμως για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινάει και έρχεται ο κόσμος, και κάθε παιχνίδι έχει περίπου 8.000. Νομίζω θα είναι φουλ με το ΑΠΟΕΛ. Δημιουργούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Έχουν οργανωμένους οπαδούς».

Ποια είναι η πρόβλεψή σου για αυτό το παιχνίδι, εφόσον συναντηθούν οι δρόμοι των δυο ομάδων; «Είναι 50-50. Δεν έχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!