Ξεκάθαρες προειδοποιήσεις

Ασφαλώς και το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ δεν περιμένει τις διάφορες δηλώσεις αλλά αυτές που γίνονται από όσους ξέρουν ήδη τι εστί Σλόβαν, είναι ξεκάθαρες και ανησυχητικές. Ένας από αυτούς που γνωρίζει πολύ καλά τους πρωταθλητές Σλοβακίας είναι ο Νίκι Παπαβασιλείου ο οποίος διετέλεσε και προπονητής τους.

Μέσα από τις δηλώσεις του τονίζει ότι πρόκειται για μια ομάδα με τρομερές επιθετικές αρετές και μια καυτή έδρα που αναζητεί έντονα την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος με την Σλόβαν γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχουν επενδυθεί πολλά λεφτά. Μόνο οι τρεις επιθετικοί αξίζουν 3.5 εκατομμύρια. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο σε ένα νέο γήπεδο που έχουν κτίσει πρόσφατα. Έχουν ένα πρόεδρο που έχει μεγάλα όνειρα».

Για τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια: «Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, τότε αγοράσαμε μόλις ένα ποδοσφαιριστή. Εγώ είχα δώσει την ευκαιρία στον τερματοφύλακα, τον Ντομινίκ Γκράιφ που τώρα νομίζω είναι υποψήφιος μεγάλων ομάδων. Τα τελευταία δύο χρόνια η Σλόβαν έχει επενδύσει πολλά χρήματα και στις μετεγγραφές και στο νέο στάδιο. Είναι μία ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ, στα πιο πολλά παιχνίδια έχει την κυριαρχία και τον έλεγχο αυτή είναι η φιλοσοφία της. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα της χώρας, σε ένα πού ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ υποτιμήσει θα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ο ΑΠΟΕΛ της Σλοβακίας θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν της Κύπρου, συμφωνώ! Ο κρυφός πόθος του προέδρου είναι να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ’ γι’ αυτό έγινε και το νέο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Είναι πάρα πολύ φανατική, έχουν ultras, ο ΑΠΟΕΛ θα ζήσει καυτή ατμόσφαιρα».

Για το περσινό πρωτάθλημα: «Με την ποιότητα που είχε το έκανε να φαίνεται εύκολο. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι όπως την Αγγλία, όταν παίζεις με μικρομεσαίες υποφέρεις».

Για το τι ξεχωρίζει: «Η επιθετική γραμμή τους είναι φωτιά».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σε ψηλό επίπεδο. Αυτή την εποχή είναι δύσκολο, δεν πρέπει να την υποτιμήσει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!