Παράπονα

O Νικολάου δεν έκανε το λάθος που καθόρισε το αποτέλεσμα αλλά ήταν εκνευριστικός ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οταν έδειξε ότι ήθελε πολύ να το τελειώσει στο 1-1.

Ήταν για αυτό που για ακόμα μια φορά ο Πετεβίνος έκανε παράπονα…

“Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εμείς επιδιώξαμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε περισσότερες τελικές και είχε καλή απόδοση ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιχθεί και στα δυο παιχνίδια. Είναι ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν τελικός. Πληρώσαμε την ποιότητα της ΑΕΚ και τη δική μας αδράνεια στη φάση του γκολ γιατί δεν υπήρξαν τα σωστά μαρκαρίσματα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε το 2ο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να πάμε στην Αρένα να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε”.

“Ο Γιώργος Νικολάου είναι ένας πάρα πολύ καλός διαιτητής αλλά σήμερα δεν είχε μια καλή μέρα. Υπήρξαν πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες που του έφυγαν, σε φάσεις που θεωρούμε ότι ήταν ξεκάθαρες. Δεν είναι κάτι που να έπαιξε ρόλο όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ αλλά έκανε λάθη”.

Λάθη στον πειθαρχικό τομέα; “Όχι μόνο. Και σε φάσεις που έπρεπε να δοθούν φάουλ, σε φάσεις που έπρεπε να δοθούν κόρνερ… Είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!