Παράπονα και προτροπές

Ο προπονητής μας άφησε σαφέστατες αιχμές για τις αποφάσεις του διαιτητή όσον αφορά τα πέναλτι που έδωσε. Με τρόπο δικαιολόγησε την προβληματική εμφάνιση και στον αγωνιστικό χώρο ενώ προέτρεψε να αρχίσουμε να κοιτάζουμε μπροστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αρχίσαμε καλά με το γκολ αλλά ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε με κανένα τρόπο, παίξαμε μόνο λίγες φορές σε τέτοιο γρασίδι αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Είχαμε πολλές χαμένες μπαλιές και μονομαχίες. Ήταν δύσκολο. Μετά είχαμε δυο πέναλτι στο δεύτερο μέρος και είναι δύσκολο να αντιδράσεις σε κάτι τέτοιο. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο ματς που είναι στην έδρα μας”.

Αν ήταν κρίσιμο το χρονικό σημείο του δεύτερου γκολ:
“Φυσικά, ήταν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Έγινε το 2-1 και μπήκαμε στον δικό τους τρόπο παιχνιδιού, αυτό ήταν καλό μόνο για τον αντίπαλο”.

Έπειτα του ζητήθηκε αν θέλει να σχολιάσει διαιτησία:
“Μπορείς να δώσεις 20 πέναλτι όπως το πρώτο σε κάθε παιχνίδι”.

Για τον Καρλάο αν έχει πρόβλημα:
“Ναι είχε πρόβλημα στο ημίχρονο και δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, έτσι κάναμε την αλλαγή”.

Για το επόμενο ματς:
“Ναι έχουμε δυο νίκες σε τρία ματς, είναι πολύ καλό αλλά θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως σήμερα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα αλλά πρέπει να το κάνουμε στην έδρα μας”.

Για το ότι οι παίκτες και ο ίδιος έχουν την εμπειρία να προσαρμοστούν πλέον στο πρωτάθλημα και μετά πάλι στην Ευρώπη:
“Ναι, έχουμε αρκετή εμπειρία. Μετά την Ευρώπη έρχεται το παιχνίδι πρωταθλήματος και πρέπει να το πάρουμε με την ίδια σοβαρότητα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!