Παραιτήθηκε μέσω facebook o Προύντζος

Δεν ξέρουμε αν είναι αφορμή, θυμός ή αποτέλεσμα ώριμης σκέψης αλλά όπως προκύπτει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Χαραλάμπος Προύντζος ανακοίνωσε την παράιτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Στο σχετικό μήνυμα αναλύει τους λόγους που το ώθησαν στην απόφαση του αυτή αναφέροντας τα ακόλουθα:

Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ παραιτούμαι από τη διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για λόγους ευθιξίας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια τεράστια ιδέα την οποία αγαπώ από μωρό. Υπηρέτησα την ομάδα μας σε μια συγκυρία που η ίδια η ύπαρξη της απειλούνταν για οικονομικούς λόγους και ευτύχησα να δω 2 συνεχόμενα νταμπλ, ομίλους CL και ομίλους EL. 

Δυστυχώς η κοινωνική κατάρρευση αντανακλάται στο ποδόσφαιρο. Ακροδεξιά σύνολα, νεοναζιστικές οργανώσεις, βαποράκια ναρκωτικών και πρόσωπα που επιθυμούν να ανατρέψουν υγιείς διοικήσεις επιτελούν ένα καταστροφικό έργο επιχειρώντας να οικειοποιηθούν αυτή την τεράστια ιδέα για άλλους λόγους και να μολύνουν αθώα ή απελπισμένα παιδιά. Απέναντι στις δεκάδες χιλιάδες των υγιών, αγνών οπαδών μας στέκομαι με σεβασμό και τους ζήτω να κρατήσουν την ιδέα ζωντανή ακόμη και αν τα όσα βλέπουν τους κάνουν να απομακρύνονται με αποτροπιασμό. Όσο η ιδέα μένει ζωντανή το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί. Για μένα ΑΠΟΕΛ είναι τα παιγνίδια στο Μακάρειο τα πέτρινα χρόνια της παντοκρατορίας των άλλων, τα παιγνίδια όπως προχθές με τον Εθνικό Άχνας με τους λίγους και καλούς, τα γυναικόπαιδα και οι συνταξιούχοι στα περσινά κεκλεισμένων, τα παιδάκια που πάνε προπόνηση στην ακαδημία γεμάτα περηφάνεια που φορούν τη γαλαζοκιτρινη στολή. Δεν είναι ούτε τα μεγαλεία στο Μπερναμπεου ούτε η τραγωδία που βιώσαμε απόψε. 

Η ευθύνη της Πολιτείας είναι ασυγγνωστη όμως τι περιμένετε από μια μπανανία; Η από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που παράγει ξενοφοβικούς, ρατσιστές και φλώρους με πτυχία αλλά χωρίς αξίες; Η πολιτική της “εξημερωσης του θηρίου” δυστυχώς απέτυχε παταγωδώς. Ποτέ δεν την ασπάστηκα όμως επειδή σε μια διοίκηση η ευθύνη είναι συλλογική αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και αποχωρώ. Διαθέτω επίσης τις θέσεις μου στο ΓΣΠ για τα εντός έδρας παιγνίδια σε άπορες οικογένειες οι οποίες από το υστέρημα τους μας τιμούν με την παρουσία τους για να βιώσουν αυτό το αίσχος. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο ΔΣ, τους ποδοσφαιριστές και εργαζόμενους στο ΑΠΟΕΛ, τους λειτουργούς των ΜΜΕ αλλά και τους φίλους από άλλες ομάδες για τη συνεργασία, τη φιλία και την εμπιστοσύνη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!