Περί διαχείρισης

Αδέρφια χρόνια σας πολλά και καλό νέο έτος να φτάσουμε.

Στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια δεν παραλείψαμε (όπως είθιστε) να κάνουμε ως καλοι προπονητές της κερκίδας που είμαστε τις αναλύσεις μας όσων αφορά τα όσα προηγήθηκαν αρχής γενομένης της μεταγραφικής του καλοκαιριού στους αγώνες των προκριματικών, την είσοδο στους ομίλους αλλά και για την δύσκολη συνέχεια που έπεται για την ομάδα μας με κομβικότερο σημείο να θεωρείται η μεταγραφική του Ιανουαρίου που θα αποτελέσει την κυρία έκβαση στο κατά πόσο θα ανατρέψουμε τα εις βάρος μας αγωνιστικά θέματα που προκύπτουν από τον τρόπο με τον οποίο κτίστηκε την περασμένη μεταγραφική περίοδο η ομάδα.

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι κυρίως ένα μεγάλο παράπονο που διακατέχει την περίσσεια μερίδα των οπαδών μας που δεν είναι άλλο από το ότι τα έσοδα που εισέρχονται στα ταμεία της ομάδας δεν εκμεταλλεύονται όπως πρέπει.

Η εταιρία (όποτε αυτή κρίνει χρήσιμο) μας υπενθυμίζει με διάφορους τρόπους το έργο της αλλά και το μένος με το οποίο οι αντίπαλοι μας παίζουν ενάντια στον 5 φορές πρωταθλητή και πως το πρωτάθλημα δυσκολεύει, σε αυτό φέρουν όμως και αυτοί ευθύνη και εξηγώ.

Οι παθογένειες οι οποίες εμφανίζει το ρόστερ είναι δεδομένες και το ότι ο Δώνης μας τις θυμίζει κάθε τρεις και λίγο στις δημοσιογραφικές δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Στο παιχνίδι με την ανόρθωση ακόμα και το 0-3 ανάγκασε τον Δώνη να κάνει αναφορά στο πρόβλημα της ομάδας μας να κρατήσει μπάλα αφού παίκτες-κλειδιά που μπορούν να κρατήσουν μπάλα όπως π.χ ο Εφραίμ είναι μήνες παροπλισμένοι και σε συνδυασμό με την αδυναμία της επιτροπής προγραμματισμού να στελεχώσει ικανά το ρόστερ με παίκτες διαφοράς όπως Ντεβινσέντι-Αίλτον-Γιαννιώτας-Καβενάγκι κλπ, κάνει το έργο μας δυσκολότερο.

Επειδή όμως δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα, η διοίκηση Πετρίδη μας έδωσε και αρκετές χαρές οι οποίες όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζονται ούτε πρέπει να αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου αλλά βάσεις για να βελτιωνόμαστε.

Γιορτάρες μέρες που είναι να ευχηθώ στην ομάδα να φύγουν οι κατάρες που την περικλείουν με τους τραυματισμούς που παρουσιάζονται με αφύσικη συχνότητα αλλά και στην επιτροπή προγραμματισμού καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της αν και θα περίμενα κάτι καλύτερο ειδικά με τα έσοδα που είχαμε εφέτος.

Η ομάδα νοσεί και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X