Περί στρουθοκαμηλισμού κι αδιαφορίας

Έχουμε αναδείξει τις ασήκωτες ευθύνες της διοίκησης Πετρίδη καθώς και αυτές του Δώνη οπότε δεν μπορούμε να μην ανοίξουμε και το κεφάλαιο των ποδοσφαιριστών. Αυτών που με την απόδοση τους καθορίζουν τα πάντα. Αυτών που απέναντι στη Σλάβια και την Ντόρτμουντ ξεσκίστηκαν αλλά στους αγώνες πρωταθλήματος περιφέρονται άσκοπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλωνεύτης πριν και μετά τον αγώνα με την Ντορτμουντ σε μια έκρηξη ειλικρίνειας κάλεσε τους παντες να σταματήσουν να στρουθοκαμηλίζουν και να αντιληφθούν ότι το Champions League εξιτάρει τόσο που δεν πρέπει να έχουμε παράπονο που στην Κύπρο βλέπουμε μια διαφορετική εικόνα.

Η δήλωση αυτή αν και κρύβει πολλές αλήθειες έγινε από τον μόνο παίκτη που είχε δικαίωμα να την κάνει. Και αυτό γιατί ο Αλωνεύτης είναι ίσως ο μόνος που έχει την ευθιξία και επαγγελματισμό να είναι προσηλωμένος και στο πρωτάθλημα. Είναι για αυτό που ο Δώνης αναγκάζεται να τον ρίχνει στους αγώνες για να διορθώσει την κατάσταση.

Η προκλητική στάση των παικτών επιβεβαιώνεται και από τον χτεσινό αγώνα.

Για 60 λεπτά άφησαν μια ομάδα που θα πάει διαβάθμιση να κάνει κουμάντο ή και να αμύνεται με την μεγαλύτερη ευκολία του κόσμος. Στη συνέχεια όταν υποψιάστηκαν ότι η ήττα ίσως να έχει συνέπειες ξύπνησαν.

Μπορεί λοιπόν οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία να έχουν τα δικά τους στραβά αλλά και οι παίκτες έχουν το δικό τους τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!