Πετεβίνος για διάφορα θέματα

Sτον Super Sport FM έκανε  δηλώσεις ο Πετεβίνος ενημερώνοντας και επίσημα για διάφορα θέματα. Εξήγησε τον λόγο που δεν θα αγωνιστεί ο Μπεν Σαχάρ στο φιλικό και τι ακριβώς γίνεται με τον Ντε Βινσέντι αλλά και με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

«Από τα έξι φιλικά τα τέσσερα θα ήταν τηλεοπτικά και όταν υπάρχει και ο περιορισμός με τα 500 εισιτήρια είναι σημαντικό για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα. Ευχόμαστε αυτό να είναι διαφορετικό με την έναρξη του πρωταθλήματος, να έχουμε περισσότερο κόσμο και καλύτερη επιδημιολογική εικόνα. Είμαστε ήδη σε αντίστροφη μέτρηση, πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και είναι ευκαιρίες μεγάλες για τον κ. Ουζουνίδη να μπορέσει να καταλήξει όσο γίνεται καλύτερα στα πλάνα του. Ήδη από το προηγούμενο φιλικό με την Ανόρθωση αλλάζει κάπως η φιλοσοφία, δίνεται περισσότερος χρόνος σε κάποιους ποδοσφαιριστές και το ίδιο θα συμβεί και στα υπόλοιπα δύο με Άεκ σήμερα και με τον Απόλλωνα 14 Αυγούστου» είπε αρχικά.

Μπεν Σαχάρ
«Ο Μπεν Σαχάρ είναι εκτός αποστολής, είναι σε περιορισμό ο οποίος θα λήξει την Δευτέρα».

Ντε Βινσέντι
«Ο Ντε Βινσέντι είναι εκτός επιλογών. Συνεχίζει το πρόγραμμα επαναφοράς του. Ταλαιπωρείται αρκετά τα τελευταία χρόνια από ένα συγκεκριμένο τραυματισμό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι ένα παιδί που δεν δουλεύει, προσπαθεί και θέλουμε να το πάμε όσο πιο συνετά γίνεται γιατί είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Με βάση την φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων αναμένεται η επιστροφή του με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Επιπλέον ενίσχυση
«Εμείς συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει στο μεταγραφικό παζάρι αλλά οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος δεν το κατάλαβαν. Η μεταγραφική περίοδος τελείωνε σε τρεις εβδομάδες, τώρα τελειώνει σε δύο μήνες. Αυτό είναι το δεδομένο, με τους παίκτες βλέποντας το μεταγραφικό παράθυρο να ανοίγει. Κάποιοι παίζουν για την προηγούμενη περίοδο. Εμάς η επιθυμία είναι να έχουμε τους ποδοσφαιριστές όσο πιο σύντομα γίνεται. Την ίδια ώρα η λογική πολλών ποδοσφαιριστών είναι αντίθετη με την δική μας. Και πολλές άλλες κυπριακές ομάδες κάνουν το ίδιο πράγμα. Αν μου επιτρέπεται να πάρω παράδειγμα την Άεκ που έχει σαν κύρια αγορά ενίσχυσης την Ισπανία, τέλος Αυγούστου θα τελειώσουν τα πλέι οφ της Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε γιατί μιλάμε σε καθυστέρηση στην εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Επειδή είμαστε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές για τους οποίους μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον, είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να δούμε. Όταν αποφασίστηκε το 15 Σεπτεμβρίου για λήξη μεταγραφικής περιόδου είπα ότι θα το βρούμε μπροστά μας και επιβεβαιώνομαι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X