Μείωση με επέκταση

Ο Ντε Βινσέτι θα παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ μέχρι και το 2022 αφού αυτό προβλέπει η μείωση απολαβών που δέχτηκε να κάνει. Η σχετική μας αναφορά προ ημερών πήρε σήμερα επίσημη μορφή αφού η διοίκηση Πετρίδη ανακοίνωση την επέκταση της συνεργασίας με τον σχεδόν μόνιμα τραυματία Αργεντινό.

Η εξέλιξη δεν εκπλήσσει αφού δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί μείωση στις απολαβές του αν δεν εξασφάλιζε ακόμα ένα χρόνο παρουσίας στην Κύπρο.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Πετρίδης ευχαριστεί τον Ντε Βινσέτι για τη σημαντική μείωση που δέχτηκε. Η φημολογία της τελευταίας διμηνίας λέει ότι η μείωση κυμαίνεται στο 30%.

H σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Tomás Sebastián De Vincenti.

Η συνεργασία επεκτείνεται μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Tomás για την κατανόηση της νέας τάξης οικονομικών δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία και τη σημαντική μείωση που αποδέχθηκε σε σχέση με τις ετήσιες απολαβές του καθόλη τη διάρκεια, της μετέπειτα συνεργασίας μας.

Ο Tomás Sebastián De Vincenti έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 4 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 2 super cups με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ευχόμαστε στον Tomás να πανηγυρίσει ακόμη περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X