Ποιος θα έχει την μεγαλύτερη πίεση;

Ο αγώνας της χρονιάς πλησιάζει και όλοι αναμένουν να δουν τους παίκτες μας να ανταποκρίνονται στον μέγιστο δυνατό βαθμό έτσι ώστε με το τελικό σφύριγμα να πανηγυρίσουμε το 25ο πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά κάθε παράμετρο και μια από αυτές είναι η πίεση που θα έχουν και η οποία αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα μπορεί να αυξηθεί.

Από την μια ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τη νίκη για να ανακυρηχτεί πρωταθλητής ενώ η ΑΕΚ μόνο αν κερδίσει μπαίνει στο κόλπο αφού θεωρητικά και η ισοπαλία θεωρείται αποτέλεσμα που μας διατηρεί φαβορί. Το αν και πως αυτή η παράμετρος  επηρεάσουν τους παίκτες των δυο ομάδων είναι κάτι που θα δούμε αύριο στην πράξη.

Μια άλλη παράμετρος είναι αυτή της αυτοσυγκέντρωσης που πρέπει να έχουν οι δικοί μας ανεξαρτήτως εξέλιξης του αγώνα. Αν για παράδειγμα βρεθούμε πίσω στο σκορ δεν θα πρέπει να πανικοβληθούν αλλά με επιμονή και καθαρό μυαλό να επιδιώξουν την ανατροπή. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση προκλήσεων είτε από τους αντιπάλους είτε και από τον Βασίλη Δημήτριου.

Οι απουσίες είναι πολλές και σοβαρές και το τελευταίο πράγμα που θέλει να διαχειριστεί ο Κωστή είναι μια νέα επιπόλαιη ενέργεια του οποιουδήποτε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!