Σεμνά και ταπεινά πρωτάθλημα ξανά!!!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

 

Οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα ούτε προεξοφλούν κάποιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως υπάρχει μια αρνητική παράδοση με την άεκ μέσα στο ΓΣΠ τα τελευταία χρόνια, την οποία καλούμαστε να σπάσουμε για να κατακτήσουμε το 25ο πρωτάθλημα. Αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι φέτος οι περισσότεροι βαθμοί χάθηκαν εντός έδρας, βγαίνει το συμπέρασμα ότι χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και θέληση για να κερδηθεί αυτό το παιχνίδι τίτλου με τους σκαλιώτες.

Τα παιχνίδια και ειδικά αυτά που κρίνουν τίτλους δεν κερδίζονται ούτε με sold out, ούτε με προκαταβολικά πανηγύρια και αππώματα. Κερδίζονται με πάθος, με τσαμπουκά, με σωστό πλάνο και τακτική. Κερδίζονται από τους αυτούς που το θέλουν περισσότερο, από τους παίκτες και τους προπονητές. Ο κόσμος απλά δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δίνει την ώθηση για να επιτευχθούν όλα τα πιο πάνω.

Η ομάδα μας θα παραταχθεί στο παιχνίδι με σοβαρότατες απουσίες, γι’ αυτό και απαιτείται από όλους τους υπόλοιπους να δώσουν το κάτι παραπάνω. Συγκεντρωμένα, παθιασμένα αλλά σεμνά και ταπεινά. Μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας. Ο πρώτος τελικός κερδήθηκε το περασμένο Σάββατο, έμεινε ο δεύτερος και τελευταίος για να είστε, είμαστε πρωταθλητές πριν το Πάσχα. Τέλος!

Η άεκ και ο Καραπατάκης δεν επιδέχονται καμίας υποτίμησης, αλλά και καμίας υπερτίμησης φυσικά. Εμείς είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και σαν ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίξουμε και σαν ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσουμε. Το 25ο πρωτάθλημα πρέπει να ανέβει τον Μάη στον εξώστη. ΟΛΟΙ μας είμαστε απαραίτητοι όσο ποτέ. ΟΛΟΙ πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για την επίτευξη του στόχου.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια τέτοια ώρα. ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι, πωρωμένοι, παθιασμένοι όσο ποτέ προς ένα και μοναδικό στόχο. Το πρωτάθλημα. Είστε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ΠΟΤΕ νικημένο!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!