Ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη;

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τον αγώνα με τον πιο μισητό μας αντίπαλο και όπως είναι φυσικό η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Είναι πράγματι μια σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων αφού πριν αρκετές δεκαετίες κρίναμε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ οτιδήποτε ερμαφρόδιτο σε σχέση με αυτά που πρεσβεύουμε.

Όλα αυτά φυσικά είναι άγνωστά για τους παίκτες που αύριο θα προσπαθήσουν μέσα σε 90 λεπτά να παίξουν ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά δείχνουν ή πολλοί ξέρουν ότι πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι έστω και αν τα τελευταία χρόνια το παράρτημα του ακελ αντιμετωπίζει όλων των ειδών τα προβλήματα.

Μια παράμετρος που θα καθορίσει το αποτέλεσμα είναι ποιας ομάδας οι παίκτες θέλουν πιο πολύ τη νίκη. Οι χοχοι λειτουργούν με το γνωστό πλάνο συσπείρωσης προκειμένου να φανατίσουν τους παίκτες τους. Κάθε νύχτα τους κουβαλούν και σε ένα καφενέ ενώ σήμερα έχουν προγραμματισμένη ανοικτή προπόνηση.

Οι παίκτες μας από την άλλη και ο Κρίστιανσεν ακολουθούν μια πολύ διαφορετική προσέγγιση. Ο προπονητής μας μετά από δυο χρόνια στην Κύπρο ξέρει τι σημαίνει ντέρμπι αιωνίων και καλείται να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του νίκη.

Η θεωρία λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο ποιοτική ομάδα που έχει τους παίκτες για να πάρει το ζητούμενο. Αυτό όμως θα πρέπει να αποδειχτεί στην πράξη μέσα στο γήπεδο και για να συμβεί θα πρέπει να δούμε παίκτες που θα έχουν πάθος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X