Πλέον γνωρίζει καλύτερα

Ο προπονητής έζησε για πρώτη φορά την αγωνία και το άγχος που ζούμε βλέποντας την ομάδα να βολοδέρνει και εκεί που όλα δείχνουν να παίρνουν αρνητική τροπή να βρίσκουμε τον τρόπο να φτάνουμε στη νίκη.

Ο Μπαλταζάρ είπε μεταξύ άλλων ότι απαιτείται χρόνος. Χρόνος όμως που δεν υπάρχει…

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Η ΑΕΛ ήρθε με στρατηγική να παίξει με αντεπιθέσεις και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Το ΑΠΟΕΛ άλλαξε προπονητή πριν οχτώ μέρες και ήρθαν νέες ιδέες. Φυσικά χρειάζεται χρόνος. Σίγουρα θα ήθελα να κερδίσω με 3-1 και να παίξω φανταστικό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος το καλύτερο σε αυτή την μεταβατική περίοδο για το ΑΠΟΕΛ με πολλή πίεση, είναι η νίκη.

Μετά από αυτό το παιχνίδι γνωρίζω καλύτερα την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Έχω μια σαφή ιδέα για το μέλλον. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι το 3-1. Αν μπορώ να κερδίσω όλα τα παιχνίδια χωρίς να παίζω καλά μερικές φορές θα υπέγραφα αμέσως μια τέτοια συμφωνία.

Συγχαρητήρια στον Ντούσαν για την δουλειά που κάνει, είναι σίγουρα ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ΑΕΛ εκεί που θέλει να πάει. Ήταν ένα συναισθηματικό παιχνίδι για μένα για προφανής λόγους. Η ΑΕΛ και ο κόσμος της μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά όπως και στην οικογένειά μου. Τώρα όμως είμαι στο ΑΠΟΕΛ και θέλω μόνο ένα πράγμα, να γίνω πρωταθλητής.

Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Παπαδόπουλος και χρειαζόμαστε καθε στήριξη που μπορούμε να έχουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε τα ντραμς, χρειαζόμαστε τις φωτοβολίδες για να σπρώξουμε για τον τίτλο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X