Πλαίσιο συνεργασίας με τη Σάντος

Οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία μπαίνουν σε φάση επισημοποίησης αφού όπως προκύπτει έχει προκύψει συμφωνία σε ένα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Σάντος. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση.

Ο Πετεβίνος σχολίασε επίσης όλα τα θέματα της επικαιρότητας στον Σπορ ΦΜ:

Για την προπώληση για το ματς με τη Ρεάλ:

«Έχει ξεκινήσει από χτες μέσω διαδικτύου η 2η φάση η οποία αφορά την λίστα κατόχων loyalty που προηγούνται στην κατάταξη. Υπάρχει μεγάλη κίνηση σε ότι αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων. Μέσα σε ελάχιστες ώρες έχει ανακοινωθεί το sοld για το κάτω διάζωμα της Δυτικής. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Για την παρουσία του κόσμου στα ματς του πρωταθλήματος:

«Τα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν πρέπει να μην τα σκεφτόμαστε. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. Τα 2200 που θα έχουμε στη διάθεση μας είναι λογικό να εξαντληθούν. Θέλουμε όμως να έρχεται περισσότερος κόσμος στους εντός έδρας αγώνες».

Αν θα υπάρξει 4η φάση προπώλησης:

«Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό κατόχων μόνο ΑΠΟΕΛ που εξάσκησαν το δικαίωμα τους. Είναι πάνω από το 80%. Χθες, μόλις σε μια ώρα έφυγαν πάνω από 1000 εισιτήρια. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει η φάση 4 όμως είναι πολύ πιθανόν να μην ισχύσει».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν τα ξένα ΜΜΕ για το ματς με τη Ρεάλ:

«Μόνο τη Ρεάλ την ακολουθούν εφτά σταθμοί που κατέχουν τα δικαιώματα στις χώρες τους. Όπου πάει η Ρεάλ, πάνε μαζί της. Η ζήτηση σε ότι αφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από αυτή των Άγγλων και των Γερμανών. Φέτος για πρώτη φορά έχει δημιουργηθεί 2ο τμήμα δημοσιογραφικών θεωρείων στο ΓΣΠ. Θα πρέπει να κρατήσουμε τους αριθμούς για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα μέσα. Είναι πρωτόγνωρη η ζήτηση που υπάρχει και σε αυτό τον τομέα».

Για το χθεσινό φιλικό και την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας:

«Η προετοιμασία θα κορυφωθεί μετά την Τρίτη όταν θα έχουμε την επιστροφή των παικτών στο προπονητικό κέντρο. Στο χθεσινό φιλικό με το ΘΟΪ δόθηκε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Το χθεσινό φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ήταν πάρα πολύ ωφέλιμο. Πήραν χρόνο συμμετοχής οι Μπερτόλιο και Ορ και θα αποτελούν έξτρα επιλογές για το ματς της Παρασκευής. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε να επιστρέψουν οι διεθνείς υγιείς».

Για την κατάσταση του Εμπεσίλιο:

«Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και σαφώς βρίσκεται μέσα στις επιλογές του προπονητή για το ντέρμπι με την Ομόνοια».

Για τις επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία:

«Είχε γίνει προεργασία από τον περασμένο Ιούνιο. Βρέθηκε ο διαθέσιμος χρόνος για να μπορέσει να κάνει αυτό το ταξίδι ο πρόεδρος. Χτες υπήρξε η πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Σάντος. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, καταλήξαμε σε κάποια πράγματα τα οποία πολύ πιθανόν να ανακοινώσουμε εντός της ημέρας. Θα συναντηθεί ακόμη με τον πρόεδρο της Αθλέτικο Παραναένσε, της Φλαμένγκο και της Γκόιας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση που θα είναι win-win για να επωφελούνται όλοι από αυτή τη συνεργασία».

Για τα βελτιωτικά έργα στον Αρχάγγελο:

«Αυτό που βγάλαμε ήταν τρισδιάστατη αποτύπωση της πραγματικότητας. Υπολογίζουμε ότι τον Ιανουάριο θα μπορέσει να λειτουργήσει το πρώτο κομμάτι το οποίο είναι το προπονητικό και θα χρειαστεί κάποιος για τα γραφεία».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!