Πλουσιοπάροχες προτάσεις για ανανέωση

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις μέσα από τις οποίες επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση βρίσκεται σε διάλογο και διαπραγματεύσεις με τους Αρτυματά και Σωτηρίου. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε τις προτάσεις ως πλουσιοπάροχες έστω και αν σύμφωνα με τα όσα αναφέραμε φαίνεται να υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Πάντως ο πρόεδρος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Όλοι κρίνονται στο τέλος, όμως νομίζω ότι βιάζεται πάρα πολύ ο κόσμος και για εμάς και για τις προηγούμενες διοικήσεις. Έχουμε όραμα μπροστά μας. Προχωρούμε σε όλους τους τομείς και στο οικονομικό και στο σκάουτινγκ. Είναι όλα σε περίοδο συζήτησης. Το να μπαίνουν επί προσωπικής βάσης, είναι πρώτα από όλα άδικο για την ομάδα.

Μπορεί μία ακόμα προσθήκη να ήταν πιο βοηθητική, αλλά πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις, έχει 2-3 παίκτες ισάξιους.

Η κακόπιστη κριτική είναι ενοχλητική. Θέσαμε σαν πρωταρχικό στόχο το Γιουρόπα Λιγκ και το πετύχαμε. Δεν μπορεί να υποβαθμίσει κανείς το Γιουρόπα Λιγκ. Ας αναλογιστεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας τι έχουμε πετύχει από το 2001 και μετά. Δεν είναι τώρα που κτίστηκε η ομάδα. Στόχος να κρατήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται το ΑΠΟΕΛ.

Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας σε Αρτυματά και Πιέρο. Κάναμε δύο πλουσιοπάροχες προσφορές και στους δύο. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε θετικά. Έχουμε το σκάουτινγκ τιμ στην Κύπρο και ότι καλύτερο θέλουμε να το παίρνουμε. «Κυνηγούμε» τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος είναι δίπλα, στήριξε την ομάδα από το ξεκίνημα των διοργανώσεων. Τον ευχαριστούμε για την ψυχραιμία που επέδειξε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!