Πως θα είναι χωρίς αυτούς;

Το +6 είναι παρακαταθήκη αλλά και παγίδα οπότε όλοι στον ΑΠΟΕΛ και ιδίως οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν και στην πράξη ότι δεν έχουν διάθεση να επιτρέψουν στην ΑΕΚ να επανέλθει. Οι αγώνες που απομένουν είναι πολλοί και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών δυο παικτών που είχαν καθοριστική συμβολή στις 12 σερί νίκες.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα απουσιάσουν οι Ντε Βινσετί και Γιαννιώτας και ο Κετσπάγια προβληματίζεται από τώρα για τις λύσεις που θα επιστρατεύσει αλλά και το πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Είναι για αυτό που στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε ότι κόπηκαν τα πόδια του όταν είδε τον Αργεντινό να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Φυσικά στην πορεία προέκυψε και το πρόβλημα τραυματισμού του παίκτη με την ουσία όμως να παραμένει η ίδια.

Χωρίς τον Ντε Βινσέτι η ομάδα δυσκολεύεται αφάνταστα να λειτουργήσει σωστά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τα αποτελέσματα και την απόδοση. Στα δύο ντέρμπι που δώσαμε γνωρίσαμε ισάριθμες ήττες (Ανόρθωση 0-2, ΑΕΚ 1-2), ενώ στους δύο από τους τρείς αγώνες που κερδίσαμε ήταν με το αγχωτικό 1–0 (4η αγ. τη Δόξα, 15η αγ. την Πάφο).

Ο πονοκέφαλος γίνεται ακόμα πιο έντονος αφού ο Γιαννιώτας θα είναι επίσης απών κάτι που σημαίνει ότι θα στερηθούμε τα όσα προσφέρει και ο Ελλάδιτης μέσος.

Είναι λοιπόν πρόκληση και ζητούμενο να βρεθούν οι λύσεις σε έναν αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!