Πότε θα διεξαχθεί η αγωνιστική

Οι δήθεν υπεύθυνοι για να λειτουργεί σωστά οτιδήποτε στο ποδόσφαιρο και στη χώρα γενικότερα αδυνατούν έτσι επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι διαιτητές απεργούν οπότε ένα πρακτικό ερώτημα που προκύπτει είναι πότε θα διεξαχθεί η αγωνιστική λαμβάνοντας υπόψη τους αγώνες μας σε κύπελλο, Ευρώπη και τον εξ αναβολής με την Ανόρθωση.

Όπως προκύπτει, από τον προγραμματισμό για τις δυο επόμενες Τετάρτες (22/1, 29/1), υπάρχουν ορισμένοι αγώνες Κυπέλλου για τη β’ φάση της διοργάνωσης. Ακολούθως στις 5 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένος ο εξ αναβολής αγώνας της 5ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Επίσης στις 12 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένος ο εξ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής, Πάφος FC-Απόλλων.

Στις επόμενες δυο βδομάδες είναι ανέφικτο επίσης να οριστούν αναμετρήσεις, καθώς διεξάγεται η φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ και των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΑΠΟΕΛ να τίθεται αντιμέτωπος με τη Βασιλεία.

Σημειώνεται ότι η ΚΟΠ καθόρισε τις ημερομηνίες των αγώνων μέχρι την 19η αγωνιστική (1-3 Φεβρουαρίου), με ακόμη τρεις αγωνιστικές να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι στις 29 Φεβρουαρίου με 1η Μαρτίου, όπου και μπορεί να ολοκληρωθεί η Α’ φάση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Πρακτικά αυτό που πιθανόν να συμβεί είναι η μετάθεση όλων των αγωνιστικών κατά μια βδομάδα, με την πρώτη φάση του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται με καθυστέρηση μιας βδομάδας από τον αρχικό προγραμματισμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X