Στην Winmasters έχεις VAR (Very Attractive Return)!

Έχασες; Κέρδισες!

Μία νέα εξαιρετική προσφορά για όλα τα καινούρια μέλη που θα εγγραφούν έχει δημιουργήσει η winmasters για τον επόμενο μήνα. To VAR δεν αποτελεί μόνο βοήθημα για τις φάσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για όλα τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα της Winmasters.

Αν έχεις εγγραφεί από τις 19/12/2019 έως και τις 19/01/2020 τότε σε περιμένει η μοναδική προσφορά VAR της Winmasters. Αν έχεις παίξει μονά στοιχήματα ή και παρολί (με 2 ή 3 επιλογές) που δεν κέρδισαν, δεν πειράζει! Τώρα η Winmasters σου επιστρέφει τα λεφτά σου μέσω της προσφοράς VAR σε δωρεάν στοίχημα για να παίξεις ξανά.

Το VAR στην Winmasters σημαίνει Very Attractive Return και μεταφράζεται σε επιστροφή των χρημάτων σου σε στοιχηματικό μπόνους με βάση τους όρους και προϋποθέσεις που υπάρχουν για την συγκεκριμένη προσφορά.

Κάνε εγγραφή τώρα και λάβε τη μεγάλη προσφορά!

Η εταιρεία WM Interactive Limited κατέχει άδεια Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων”. “Πληροφορίες για Υπεύθυνο Στοιχηματισμό μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα www.responsiblegaming.gov.cy

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X