Προετοιμασμένοι για το βρετανικό στυλ

O Κρίστιανσεν παρουσιάστηκε συνειδητοποιημένος όσον αφορά τον αυριανό αγώνα αναφέροντας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα αλλά και πως θα χρειαστεί προσοχή και σοβαρότητα λόγω κάποιων ιδιαιτεροτήτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι μια ξεχωριστή μέρα και μπήκαμε πλέον σε ρυθμούς αγώνα. Την περιμέναμε αυτή την μέρα και για αυτό προετοιμαζόμασταν τον τελευταίο μήνα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο γιατί έχουμε μια καλή ομάδα απέναντι μας. Όπως είδαμε και στο Euro, η Ουαλία έχει μια πολύ καλή πορεία και παίζουμε τώρα με την πρωταθλήτρια της χώρας. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά.

Αν γνωρίζει πολλά για την TNS

«Έχουμε αναλύσει την ομάδα και ξέρουμε τι μπορεί να βγάλει στο γήπεδο. Είναι και η δυσκολία με τον πλαστικό χορτοτάπητα».

Aν προκαλεί ανησυχία στον ίδιο ο πλαστικός χορτοτάπητας…

«Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που περιμένω είναι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν μπορούμε να είμαστε 100% έτοιμοι».

Αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα…

«Πάντα παίρνω την απόφαση τη μέρα του αγώνα. Έχω καταλήξει κατά 90-95%, όμως έχουμε την τελευταία προπόνηση όπου πάντα κάτι μπορεί να γίνει. Ευχόμαστε να μην προκύψει κάτι».

Αν είναι έτοιμη η ομάδα…  

«Είμαστε ένα μήνα με την ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όχι στο 100% όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τι θέλω και ευελπιστώ ότι θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Αν τον προβληματίζει κάτι από τον αντίπαλο…

«Έχουμε αναλύσει αρκετούς αγώνες του αντιπάλου μας. Είναι σημαντικό και για αυτούς το παιχνίδι. Είναι μια καλή ομάδα που θέλει να παίξει από πίσω. Έχει ποιοτικούς παίκτες και παίζουν με τον βρετανικό τρόπο. Είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!