Το γνωστό ζητούμενο

Ξεκινούν σήμερα οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ οι οποίες θέλουμε και πρέπει να είναι όσο πιο πολλές γίνεται. Το ιδανικό σενάριο είναι γνωστό και αφορά τη συμμετοχή μας στου ομίλους του Champions League αλλά πλέον πρέπει να βλέπουμε κάθε προκριματικό ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι η έγνοια μας είναι να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της TNS.

Ο αποψινός (21:00) αγώνας έχει θεωρητικά ξεκάθαρο φαβορί κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε και στην πράξη. Οι εκτιμήσεις των ειδικών και μη αναφέρουν ότι υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα στον ιδιαίτερο αγωνιστικό χώρο της έδρας των Ουαλών.

Ο Κρίστιανσεν και οι συνεργάτες του είχαν τη δυνατότητα να αντιληφθούν τι εστί TNS μέσα από τους αγώνες της στον 1ο προκριματικό και σήμερα θα δούμε πως καταφέρουμε να πάρουμε το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από σκορ πρόκρισης.

Πρακτικά αυτό είναι εκτός έδρας νίκη. Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που θα πρέπει να εφαρμόσουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό το πλάνο του Κρίστιστιανσεν. Η καλή μεσοαμυντική λειτουργία είναι το κλειδί αφού θα διαφυλάξει το μηδέν παθητικό και στη συνέχεια η εκτίμηση είναι ότι ο Ντε Βινσέτι και οι υπόλοιποι θα βρουν τον τρόπο για να έρθει το γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!