Προς Απολλωνίστες

Ζούμε σε μια χώρα κύριε Αυγουστή που για να εκλεγεί δημοτικό σύμβουλος Λεμεσού ο μακαρίτης Γλαύκος Ψυλλάκης το 1986 πρόεδρος τότε του Απόλλωνα, έπρεπε ο διαιτητής Στέφανος Χατζηστεφάνου να δώσει σκόπιμα πέναλτι υπέρ του Απόλλωνας στον τελικό κύπελλου με ΑΠΟΕΛ, 3 μέτρα έκτο περιοχής και ενώ ήταν κοντά στη φάση και σίγουρα το είδε (σε αντίθεση με τον Θεοδότου το 2006 που ήταν που μακριά και που στο τέλος πήρε πρωτάθλημα ο Απόλλωνας με την ομίχλη του Καπιτανή στο Παραλίμνι…)

Ζούμε σε μια χώρα κύριε Αυγουστή που για να εκλεγεί πριν 6 χρόνια βουλευτής Λεμεσού ο προπονητής τότε του Απόλλωνα Ανδρέας Μιχαηλίδης έπρεπε να σφαγιάσει ο διατητής Βασίλης Δημήτριου το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο με αντίπαλο τον Απόλλωνα δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ σας και στερώντας 2 καθαρά του ΑΠΟΕΛ…

Ζούμε στη χώρα που ο Απόλλωνας ως διαμετακομιστικός σταθμός (third party παράνομο από τη FIFA) προμηθεύει παίκτες δεξιά και αριστερά.

Ζούμε σε μια χώρα που ο Απόλλωνας γεμίζει 2-3 ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος με δικούς του δανεικούς για να κάνει 5-6 φιλικές προπονήσεις ενώ με τις άλλες ομάδες αυτές σκίζονται να κερδίσουν.

Πριν 3 χρόνια οι 4 καλύτεροι παίκτες της ΑΠΕΠ ανήκαν στον Απόλλωνα και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με Απόλλωνα. Το ίδιο γίνεται και με τα παραρτήματα ΑΕΖ και Καρμιώτισσα. Το πρώτο γύρο η Καρμιώτισσα με Απόλλωνα άφησε 8 παίκτες στον πάγκο για να μπορέσει να κερδίσει 6-0 από το ημίχρονο ξεκουράζοντας τους βασικούς ενόψει του ντέρπι με ΑΠΟΕΛ…

Αυτοί μιλούν για καθαρό ποδόσφαιρο.

Αυτοί έχουν παράπονο γιατί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Εθνικό με 10 παίκτες ενώ αυτο´ι έπαιζαν με 14 και κρυφό κυνηγό τον Τράττο.

Ζούμε σε μια χώρα κύριε Αυγουστή που είναι γνωστή μόνο για τα θαύματα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.

Ζούμε σε μια χώρα κύριε Φανούριε που αξίζει μόνο ο ΑΠΟΕΛ.

Ζούμε σε μια χώρα κύριε Φανούριε που μας χαρίζει ο Απόλλωνας πρωταθλήματα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X