Προς το παρόν εικόνα αποσύνθεσης

Ο Δώνης θέλοντας να πιαστεί από κάπου εξέφρασε την άποψη ότι σε βάθος χρόνου θα δούμε έναν καλύτερο ΑΠΟΕΛ αλλά οι εκτιμήσεις του προπονητή μας δεν είναι παρήγορες. Καταρχάς θα θυμίσουμε ότι προ μηνός εξέφρασε και την άποψη ότι μέσα από τους πολλούς και δύσκολους αγώνες η ομάδα θα βελτιωθεί και θα γίνει καλύτερη κάτι που όχι μόνο έχει συμβεί αλλά οδηγεί σε αποδεκατισμό του ρόστερ.

Το πως και γιατί αυξάνονται οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει αφού η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Είχαμε κάνει αναφορά για κάποιες περιπτώσεις που έβγαζαν μάτια αφού ο φώναζε προ μερικών εβδομάδων ότι ο Εμπεσίλιο θα τραυματιζόταν.

Ο Δώνης παρέλαβε μια προβληματική κατάσταση αλλά μετά από τρεις μήνες η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά χειροτερεύει.

Ο ΑΠΟΕΛ από την αρχή της χρονιάς παρουσιάζει τρομερές αγωνιστικές αδυναμίες και δυστυχώς δεν μπορούν όλες να χρεωθούν στους τραυματισμούς.

Με την Αεκ όμως έγιναν και λάθη τακτικής και επιλογών αφού δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει ένα πλάνο με τους Σόουζα, Βινίσιους και Μοράις στη μεσαία γραμμή με τον πρώτο να έχει αμυντικά καθήκοντα!

Ούτε και η συμπερίληψη του Αλωνεύτη στο αρχικό σχήμα μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Το ότι περιφερόταν άσκοπα έχοντας απέναντι του τον Αντωνιάδη αποδεικνύει πολλά.

Το γεγονός ότι οι δυο έγιναν αλλαγή στο ημίχρονο και πως στην επανάληψη ήμασταν υποφερτοί δείχνει πως κάποια πράγματα είναι θέμα διαχείρισης και πως είναι υπερβολικό και επικίνδυνο να τα ρίχνουμε όλα στην κούραση και τους τραυματισμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X